Alsof vijf dingen verklappen niet voldoende is! Thanks hè Lynn 😉 Hierbij dan ook mijn ‘deel 2’, met nog eens vijf punten die je vast niet van mij wist! En mocht je deel 1 hebben gemist?! Lees het hier!

1. Ik ben gek op wandelen

Ja, dat is niet echt sexy hè. Wandelen. Maar ik vind het top. ’s Avonds of juist vroeg in de ochtend. Oordoppen in, podcast op en lopen maar. Hardlopen vind ik niets. Eens in de zoveel tijd krijg ik een opleving en loop ik twee dagen achter elkaar hard. Uiteindelijk is het geen winnaar.

Zaalvoetballen met vriendinnen vind ik wel echt heel leuk! Ook omdat het vooral gezellig en hilarisch is. Die houden we er dus wel in. Hoe vasthoudend ik in mijn werk ook ben, ik mis dit totaal bij het sporten. Zal het ooit komen? Ik ben benieuwd en wacht het vooral wandelend af!

2. Nooit zonder make-up naar buiten

Ik vroeg aan Lynn of zij nog een punt wist te noemen voor deze blog. Ze begon direct te lachen. Toen ik in Amsterdam werkte, stapte ik rond 6.15/6.30 uur in de auto. Volledig in de make-up. Waarom? Ik dacht: als ik ooit een ongeluk krijg, dan ben ik in ieder geval herkenbaar. Want no-way dat ik dan zonder make-up in een ambulance terechtkom… Zonder grappen! Ik ga nooit de deur uit zonder make-up. Het behoort inmiddels tot mijn ochtendroutine. Zonder make-up voel ik mij gewoon niet wakker. Geen #nomakeupsunday dus voor mij!

3. Ik kan niet tegen harde geluiden

Mijn vriend vindt dit vooral heel grappig. Express hard geluid laten horen. Vaak moet ik er om lachen. Dat vindt hij waarschijnlijk weer leuk. Misschien toch maar eens mijn lach inhouden dan. Maar serieus. Hard in je handen klappen, ineens een harde toeter van een auto. Niet aan mij besteed.

4. Smak ziekte

Vreselijk. Mensen, inclusief kinderen, die ‘smakken’. Ik vind dat zo ongelofelijk vies. Hoe moeilijk is het om met je mond dicht te kauwen vraag ik me dan af?! Sowieso zijn eetgeluiden in het algemeen niet mijn favoriet. Eet je een appel naast mij? Dan moet ik echt tot tien tellen om mij rustig te houden. Er schijnt een naam voor deze ziekte te zijn, maar laat ik het beestje nou maar niet bij zijn naam gaan noemen.

5. Schoenmaat 41 toen ik 15 was

Dit is ook weer zoiets. Toen ik 15 jaar was had ik geregeld schoenen met maat 41. Vreselijk vond ik dat! Schaamde me dood met die flappers. Lekker ook tijdens je puberteit. Aangezien ik mij zo schaamde, vroeg ik in een schoenenwinkel altijd aan Lynn of zij aan de medewerker maat 41 van een bepaalde schoen wilde vragen. Zie je het al voor je? Lynn… met haar 1,65m… die naar schoenen met maat 41 vraagt haha. Nu lachen we er gelukkig om! Het vreemde is dat mijn voeten inmiddels zijn gekrompen naar een mooie maat 39. Is het toch nog goed gekomen! 😉

-X- Britt

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.