Oké, nadat Lynn 10 dingen (lees hier deel 1 en deel 2) deelde die je niet van haar wist, kan ik natuurlijk niet achterblijven! Hierbij de eerste vijf.

1. Gek op suiker

Degene die dicht bij mij staan weten het wel, maar lang niet iedereen denk ik. Ik ben gek op snoep en chocola! Als ik het toelaat, kan ik zo een reep Tony Chocolony caramel zeezout opeten. Maar ook echt gewoon helemaal op hè. Op de middelbare school kocht ik heel regelmatig het bruine doosje Oldtimers drop. Binnen een dag op. Zonder moeite. Aangezien het mij niet gezonder of slanker maakt beperk ik het tot een minimum. Een keer in de week á twee weken ga ik even los. Daarna weer in het gareel. Werkt top tot zover!

2. Eentonig qua eten

Toen ik in Amsterdam studeerde, heb ik een half jaar in deze stad gewoond. Ik was 20 jaar en woonde voor het eerst op mezelf. Ik ontdekte al vrij snel dat culinaire hoogstandjes niet aan mij zijn besteed. Ik at gerust drie dagen achter elkaar spaghetti. Héérlijk vond ik dat. Nu zal ik dat niet zo snel meer doen. Alhoewel ik het geen probleem vind als er twee keer in de week risotto op het menu staat!

3. Ik was een watje op school

Tijdens mijn middelbareschooltijd en daarna tijdens mijn studie in Amsterdam was ik enorm braaf. Ik heb me kostelijk vermaakt. Lag elke dag in een deuk en er werd genoeg geklierd, maar als het erop aan kwam was ik serieus. Ik wist wat ik wilde. Eerst dat havo-papiertje. Daarna het hbo-papiertje. Moet ik daar een persoonlijk ontwikkelingsverslag a 10 a4-tjes voor maken? Prima. Staat de deadline op dinsdag? Prima. Ik lever het in. Ik vond het zonde van mijn tijd om daar moeilijk over te doen. Je wilt toch je diploma halen? Regel het dan. Een onvoldoende halen was dan ook not done. Konden de tranen in m’n ogen staan. Watje was ik hè? En totaal tegenovergestelde van zus Lynn, haha!

4. Op platte schoenen door mijn enkel gaan

Ik wankel wat af. Ik draag het liefste hakken. Ik voel me er vrouwelijker door. Heerlijk. Het gekke is dat ik als ik platte schoenen draag, gewoon door m’n enkel kan gaan. Gewoon als ik door de stad loop, met platte laarsjes of sneakers aan. Super gênant vind ik dat. Ik lijk wel niet goed als ik dat doe!

5. Zoetsappige Netflix-serie

Hier en daar een spannende actiefilm kijken met m’n vriend vind ik super. Als ik echt even lekker wil relaxen, dan kijk ik naar de serie Chesapeake Shores. De serie speelt zich af in een idyllisch dorpje, een prachtige plek aan het water. De natuur is er prachtig, net als het landhuis aan zee. Als ik de serie aan zet voel ik mij al helemaal zen. Het is wel echt heel zoetsappig. Abby laat haar carrière en scheiding achter in New York en keert terug naar de plek waar zij opgroeide; Chesapeake Shores. Haar familie komt weer bij elkaar en ze komt haar jeugdliefde weer tegen. Ik zei het toch, zoetsappig! Maarja, zo nu en dan niet verkeerd.

-X- Britt

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.