Wat hebben we al ontzettend veel mooie zomerse dagen gehad. Als dit het voorjaar is, wat gaat de zomer ons dan brengen? Zodra het maar even kan, leven wij buiten. Ik kan zo genieten van alle rust, vogeltjes,  de wind die je hoort door de bomen en ons uitzicht vanuit de achtertuin. Wij wonen aan het water dus dat is voor ons dubbel genieten! (Nog niet over de tuin zelf gesproken..!)

En wat hoort er nou bij een zomerse dag? Juist, een lekkere bbq! En dat is nog leuker als je een buitenkeuken hebt. Gezellig met vrienden een borreltje drinken met een goed stuk vlees erbij. Al is het bij mij meer lekkere broodjes met smeersels en een bak met verschillend fruit dan vlees 😉 Maar het hoort erbij. En dan het liefst gebakken vanaf een bbq met kolen!

De buitenkeukens zijn er in verschillende soorten en maten. Met of zonder wasbak, een ingebouwde ‘Green Egg’, eentje met een overkapping, het kan allemaal.

Al moeten wij nog steeds de hele tuin een make-over geven, dromen we natuurlijk van een mooie keuken buiten. Die gaat er zeker komen! Voor wat inspiratie ben ik opzoek gegaan en heb ik de leukste buitenkeukens voor je op een rijtje gezet.

1. De keuken van Miranda Bastiaens

Deze prachtige keuken is van Miranda Bastiaens. Ik volg haar al een hele tijd op Instagram, alles is mooi! Deze buitenkeuken en overkapping hebben zij zelf gemaakt en wat een plaatje is het niet?! Dit is voor mij een grote inspiratiebron voor in onze tuin. Het dunne werkblad, de zwarte kastjes en de gestuukte witte muur zijn mijn favorieten. Maar ook de aankleding met alle spulletjes kloppen precies. Deze staat bij mij zeker op nummer 1!

2. De keuken van Angelina Cura

Klein maar fijn noemen we deze! De combinatie van wit-zwart blijft mooi. En ook weer erg leuk gestyled met bijvoorbeeld de skull. Voor wie minder ruimte heeft is dit een geschikte  keuken. Het is de buitenkeuken van Angelina Cura, gevonden via Instagram.

3. De keuken van Robuust Maatwerk

En voor wie een wat stoerdere keuken wilt! Hoe gaaf is deze! De ronde tafel maakt de ruimte wat speelser. De keuken is prachtig afgewerkt met hout en een stoere openhaard. Leuk met het haardhout eronder. En mocht je een echte bbq-fanaat zijn, dan is de Green Egg toch wel dé bbq! Rubuust Maatwerk, gevonden via Instagram.

Ik hoop jullie hiermee wat inspiratie te hebben gegeven. Op naar nog meer zomerse dagen!

Liefs Lindsey @stijl.121

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.