Het bruiloft seizoen is in volle gang en De meiden van Noppen hebben er ook weer een paar op het programma staan. En dus gingen we op zoek naar een nieuwe outfit. Want we willen er natuurlijk wel een beetje charmant bijlopen ;-)!

En waar gaan wij dan naartoe? Naar Donna Lissa By Kim aan de Gedempte Gracht in Schagen! Omdat Kim en haar meiden binnen 30 seconden de perfecte outfit voor ons uit het rek pakken. En misschien waren ze deze keer zelfs nog sneller!

Fotografie: Suzanne Schouten

Styled By

Look

1

Classy & Stylish

Roze en bloemenprint. Way beyond our comfort zone! Je kunt ons uittekenen in een blauwe outfit, dus deze jurkjes hadden wij zelf nooit uitgekozen. Maar toen wij het eenmaal aan hadden, waren we gelijk fan!

Kim had deze outfits in 30 seconden voor ons bij elkaar gezocht. Jurkjes, tasjes, sjaals én schoenen. Hoppa, in één keer klaar! En perfect passend bij ons beide. Want Lynn is meestal wat netter gekleed en Britt draagt vaker dit soort zwierige jurkjes.

Look

2

Stoer & hip

De classy look was binnen. Nu waren we klaar om nog meer uit onze comfortzone te stappen… Met een rode outfit. ROOD. Oké, wij dragen dus echt nooit rood! Eenmaal uit het pashokje keken we elkaar aan… En toen vonden we dit toch eigenlijk wel echt heel tof staan bij elkaar!

Weer eens iets anders, maar evengoed wel helemaal bruiloft-proof. Dus ben je niet zo van de classy look, dan is dit misschien wel een toffe eye-opener voor jou!

Life isn’t perfect, but your outfit can be.

In samenwerking met