Zoals jullie allemaal wel weten, zijn wij gek op de typische vrouwendingen. Make-up, haar, parfum, schoenen, tassen… en meer. 😉 Maar tussen alle e-mails, telefoontjes, meetings en interviews door, gaan wij er in de loop van de dag steeds bleker uit zien. Ook al doen we nog zo ons best in de ochtend! Met ons haar in de lik en een mooie lippenstift stappen we ’s morgens ons kantoor binnen. Maar rond een uur of 4 in de middag is de boel volledig ingekakt. Wat we dan nodig hebben? Nee, geen Cup a Soup… 😉 Een beauty-opfris-momentje!

Waarom? Omdat we ons met een fris en verzorgd gezicht toch nét even wat fijner voelen. Het is net als met hakken… als je ze aantrekt, dan voel je je toch direct meer vrouw?! Of zijn wij de enigen die dat zo ervaren? Hoe dan ook, wij krijgen regelmatig vragen over welke beauty producten wij gebruiken. We delen de vijf favorietjes van Lynn:

1. KLAPP Cosmetics oog crème

De STAR FRESH WORK OUT FLUID van KLAPP is een nieuwe in het lijstje. Lynn gaat richting de 30… dus ze is als een malle aan het smeren, haha! Na een borrel avondje of een drukke week zijn de wallen en lijntjes onder de ogen toch beter te zien. En dat willen we natuurlijk niet. Lynn gebruikt deze oog crème nu al een tijdje elke ochtend en avond. Na een paar weken was er een echte verbetering te zien! Weg wallen en lijntjes. De voor- en na foto’s daarvan en de producten van KLAPP vind je bij CREME!

2. Chanel oogschaduw Les 4 Ombres – 14 Mystic Eyes

Dit is een favoriet van beide zusjes, we gebruiken het niet voor niets al jaren! Als we complimenten over onze oog make-up krijgen, dragen we altijd onze favo oogschaduw van Chanel: Les 4 Ombres – 14 Mystic Eyes. Vooral mooi bij blauwe en groene ogen. En sowieso is alles wat er uit een fluwelen Chanel hoesje komt fantastisch! 😉

3. Parfum D&G The One

Deze parfum draagt Lynn al meer dan tien jaar. En komt ze met een ander luchtje thuis? Dan keurt het thuisfront dit nooit goed. D&G The One blijft op de een of andere manier gewoon de lekkerste. En waarom iets veranderen dat goed is?!

4. Puntkam van Douglas

Wij zijn niet echt gezegend met een volumineuze bos haar. Helaas! Maar gelukkig is bijna iedereen in onze familie kapster of kapper, dus het föhnen, verven en stylen gaat ons redelijk goed af. Deze puntkam van de Douglas is echt top, want je kunt er mee touperen zonder dat je je haar beschadigt. Lijkt het toch nog wat! 😉

5. Million Lashes mascara van L’Oréal

Als dit ooit uit de schappen verdwijnt, dan hebben De meiden van Noppen een groot probleem. Want er is gewoon geen betere mascara dan dit exemplaar. Toppertje als je het ons vraagt!

Wat is jouw favo beauty product? Laat het hieronder weten in de comments!

-X- Britt en Lynn
De meiden van Noppen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.