Oké, de titel van deze blog mag dan wat zweverig klinken. Maar is wel heel erg waar! Britt en ik zijn ons heel erg bewust dat het leven erg ‘maakbaar’ is. Tenminste, dat vinden wij. Je kan niets doen en genoegen nemen met hoe je leven nu gaat. En misschien vind je dat ook gewoon prima.

Maar als je het gevoel hebt dat er meer in zit, dan wordt het tijd om op te staan. Onderneem actie. Dán wordt jouw leven pas hoe je echt wilt hebben. Ben je ook meer van dit laatste? Check dan zeker de 5 platforms die we in deze blog met je delen. Want ze zijn ook vandaag de dag nog steeds een grote bron van inspiratie voor ons.

1. Sanny zoekt geluk

De naam zegt het al; Sanny gaat op zoek naar haar geluk. In 2013 startte TV-presentatrice Sanny Verhoeven haar feelgood platform. De TV-wereld bleek namelijk lastiger dan ze dacht en ze ging op zoek naar haar eigen geluk. Die zoektocht deelt ze via haar platform.

2. De Bewustzijnschool

Ben je op zoek naar meer Mind, Body & Spirit? Dan vind je De Bewustzijnschool vast interessant. Wij zijn ooit naar een lezing geweest over ondernemen & happy zijn. Elke maand organiseren ze diverse events, zeker de moeite waard om in de gaten te houden!

3. Marie Forleo

Deze ambitieuze dame kwamen wij tegen in de Podcast app op onze iPhones. Een bekende powervrouw uit Amerika, dat anderen motiveert om het beste uit henzelf te halen. Met haar positieve aanpak geeft ze ontzettend veel bruikbare tips. O.a. voor ondernemers en ambitieuze carrière typjes.

4. Psychologie magazine

Dit vindt Lynn dus echt interessant: psychologie. Het begon met een magazine om mee te nemen naar het strand; weer eens iets anders. En het eindigde in een wekelijks verbaas-momentje door de nieuwsbrief van het Psychologie magazine. Van advies tot eyeopeners over jezelf, interessant!

5. Michael Pilarczyk

Deze wijze man volgen wij al een tijdje, ruim 2 á 3 jaar. Met zijn podcasts begon het eigenlijk te kriebelen; dat verlangen om te ondernemen. Om onze dromen waar te maken en om er ook écht iets mee te doen. Ook als je niet wil ondernemen, maar wel gelukkig wilt zijn! Leef je mooiste leven.

Welk platform bezoek jij regelmatig om inspiratie op te doen?

-X- Britt & Lynn
De meiden van Noppen

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.