Wij zijn fan van onze contributors. Ze hebben een tof bedrijf of zijn gek van hun passie en stralen dat uit. Heerlijk om daar verhalen over te lezen. Wij willen ze graag nog beter leren kennen en hoe kan dat beter dan ze te vragen naar hun favoriete Netflix-serie of wat ze doen als er niemand thuis is? Precies. Oeh, wij zijn benieuwd!

“Of ik vijf leuke vragen wilde antwoorden? Super leuk! Hier komen de antwoorden 😊

Ik wil een ticket naar…

“Ik zou elk jaar wel een ticket naar Curaçao of Ibiza willen. Dat zijn toch wel 2 van mijn favoriete bestemmingen. Mooie plekjes, heerlijke stranden en superlekker eten en drinken. Stiekem gaan we daar ook wel met regelmaat naartoe. Maaaarrrr dat zijn de vakanties die ik al ken.”

 “Ik zou graag ooit eens mee willen reizen op de Trans Siberië Express.” (red: Dit moesten De meiden van Noppen even googelen hoor. Lees hier meer!) “

“Dat lijkt me heel indrukwekkend. Maar ook het noorderlicht zou ik graag eens willen bekijken. Op deze vraag kan ik altijd wel een antwoord geven, want er staat nog zoveel op mijn reisbucketlist.”

Wat doe je als er niemand thuis is?

“Hmmm eerlijk :-)? Ik kan niet zo goed alleen zijn. Een vreemde eigenschap. Als Chiel niet thuis is verzin ik altijd wel iets. Kappertje, sporten of een wijntje drinken met een vriendin. Ik voel een soort van onrust in mijn lijf op het moment dat ik alleen ben. ‘s Morgens vind ik het wel heel lekker. Dan doe ik even de was, de vaat en werk ik m’n mail door, maar ’s avonds ben ik nooit zo graag alleen.”

“Wel kan ik soms na een drukke week heerlijk met de Linda of een heerlijke meidenfilm op de bank neerploffen. Maar het liefst ben ik gewoon graag met Migchiel thuis.”

 

Wat is je lievelingsserie op Netflix?

“Prison Break staat toch wel echt op nummer 1, maar Casa de Papel vond ik ook echt super. Dit zijn de series die we samen kijken en soms werkt het echt verslavend. “Nog ff 1tje.” Dan kan het echt veel te laat worden. De serie 13 Reasons Why keek ik alleen en vond ik indrukwekkend. Tegenwoordig is Videoland net zo vaak aanwezig bij ons thuis als Netflix. Nieuwe Buren en lekker fout Temptation Island. Daar kunnen we ook heerlijk stom naar zitten kijken.”

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

“Ik deel deze vraag even door tweeën: mijn perfecte dag privé en mijn perfecte dag op het werk. Privé vind ik het heerlijk om samen wakker te worden en even lekker niks te hoeven doen. Chiel is altijd vroeg uit bed voor zijn werk en zondag komt zijn zoon altijd gezellig lang en word er gevoetbald. Dus de ochtenden samen zijn schaars. Lekker ontbijten op bed, nog een serietje kijken en daarna lekker naar het bos of strand. Rondrijden in de auto en wel zien waar we die dag uitkomen. Rond een uur of vier een wijntje en ’s avonds ergens een hapje eten. Daar word ik altijd wel erg blij van.” 😊

 

Mijn perfecte werkdag begin ik lekker met een bakkie koffie. Er is altijd zoveel te doen bij ons. Na het vernieuwen van de etalage kan ik er echt gelukkig van worden als ik voor het raam sta. Heerlijke, gezellige klanten helpen die allemaal lekker een bakkie nemen.”

“Het leukste is als zij zich mengen en met elkaar gaan bemoeien. Daar kan ik zo van genieten, want dat vind ik zo enorm gezellig! Als er dan ook nog een leuke vertegenwoordiger langskomt met superleuke trends, zijn we allemaal blij en vliegt de dag voorbij. We sluiten dan allemaal af met een grote lach op ons gezicht.”

 

Ochtend- of avondmens?

“Doordeweeks ben ik een echt ochtendmens. Ik wil altijd graag sporten en dat doe het liefst voor mijn werk. Twee keer in de week haalt een vriendin mij om 6.45 uur op om lekker te gaan zwemmen. Soms met mooi weer gaan we wandelen door de weilanden. De dauw hangt dan nog over de velden. Heerlijk. Ondertussen wordt iedereen langzaamaan wakker. Dan begint mijn dag het allerlekkerst en kan ik voor de openingstijd opent nog even lekker rommelen in mijn winkel.”

“Maarrrr in t weekend, en soms ook weleens doordeweeks hoor, ben ik een echt avondmens. Door zoveel leuke mensen om ons heen is er altijd wel een feestje of verjaardag, dat vinden we gelukkig allebei erg leuk. En tja, dan word het weleens laat hè!” 😊

– Kim –

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.