Het leek mij wel eens leuk om jullie een dagje mee te nemen in een typische dag van De meiden van Noppen. Lynn heeft haar werkdag bijgehouden en neemt jullie mee in haar donderdag van deze week!

06.15

De wekker gaat. Poe.. ik kan niet zeggen dat ik heel makkelijk opsta vandaag! Ik blijf nog een kwartiertje liggen om even wakker te worden. Om 06.30 uur stap ik uit bed. Eerst maar eens even een gezichtje tekenen met make-up 🙂 Dit is voor mij echt een momentje om even wakker te worden. Daarna ben ik klaar voor de dag! Als ontbijtje nam ik vandaag een smoothie met banaan, avocado en kiwi, Griekse yoghurt met honing en een kopje thee met citroen. Mega gezond nu ik het zo bekijk, haha! Ik heb er ook niet altijd zin in om dat allemaal te maken, maar vandaag had ik een gezonde uitspatting. 😉

08.00

Om 08.00 uur liep Britt bij mij thuis binnen. We startten deze ochtend aan mijn keukentafel! We hielpen een ondernemer met een strategie sessie. Werkoverzicht terugkrijgen, structuur in de dagelijkse werkzaamheden, doelen stellen en efficiënt werken. Dat soort dingen!

09.55

We racen richting de stad voor een afspraak met een andere onderneemster. We waren even vergeten dat het ook nog Westfriese markt was…. Dus het was mega druk! En ik moet zeggen.. wel gezellig hoor! Ik denk dat ik al 10 jaar niet meer op de markt was geweest, normaal ben ik altijd aan het werk op donderdag. Uiteraard even snel een rondje gedaan, we waren er nu toch!

11.30

Rond een uur of half 12 waren we weer terug op ons kantoortje. Even een bakkie cappuccino om de meetings door te nemen. Met dank aan de buurmannen in het kantoor naast ons! De rest van de dag stond er vooral veel schrijfwerk op het programma. O.a. nieuwe blogs maken en onze zomerplanning even doornemen zodat Britt en ik beiden nog even een weekje vrij kunnen nemen. (Lees: een week inpakken voor mijn verhuizing :))

16.30

Aan het einde van de middag reed ik snel naar huis, even omkleden en Britt thuis weer oppikken. We haalden daarna ons broertje op en reden met z’n drietjes door naar Amsterdam. We brachten ons broertje namelijk richting onze oom, omdat ze samen een weekendje naar Berlijn gingen! Dik jaloers natuurlijk! Hele goede reden om gelijk even samen een hapje te eten in het mooie Amsterdam.

18.15

Eenmaal in Amsterdam aangekomen, dronken we uiteraard eerst even een lekker wijntje bij onze oom thuis. Toch een familie trekje! 😉 Daarna zijn we het terras op gegaan om een hapje te eten.

22.15

Rond kwart over tien reden Britt en ik weer richting huis. Ons broertje en onze oom achterlatend op het terras. Die konden nog mooi even blijven zitten voordat ze richting Berlijn vertrokken.

23.10

Thuis aangekomen dook ik direct mijn bedje in. Ik heb altijd wel een uur of 8 slaap nodig, al gaat dat in de zomer altijd beter dan in de winter! Op vrijdag had ik alweer vroeg met Britt afgesproken, dus hup slapen! Na zo’n drukke dag kom ik meestal voor geen meter in slaap.. en ook deze avond niet! Ik tuurde eerst nog een klein uurtje naar het plafond, voordat ik dan toch echt moe en voldaan mijn ogen sloot. 🙂

-X- Lynn 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.