Benieuwd hoe een dagje van Linda eruit ziet? Vandaag neemt ze je mee! 

8.00

Ik begin de dag met een lekker ontbijtje en daarna een lekker kopje koffie! Ondertussen ben ik mijn mails aan het checken en inspiratie aan het opdoen voor NONON.

10.00

Om 10.00 uur ben ik alle bestellingen aan het inpakken onder het genot van een kopje cappuccino! De bestellingen via de webshop van NONON gaan natuurlijk ook gewoon door!

11.00

Ik ben inmiddels foto’s aan het bewerken met Nadja Geskus. Een fotograaf met wie ik vaak samen werk. En mooie beelden mee maak. We hebben vorige week een shoot gehad voor productfotografie voor de webshop. We zijn nu de foto’s aan het nakijken en aan het bewerken! Super gaaf geworden! Geeft een heel goed gevoel als het eindbeeld klaar is!

12.30

Even lekker lunchen en bijpraten met mijn collega Claudia Kuit. Claudia werkt bij mij voor BlueArts. Ze is schoonheidsspecialiste en geeft dus ook workshops voor mij. Gelijk daarna heb ik een afspraak met Carla en Nadine van “meet the makers” over een event dat in oktober plaats gaat vinden. Meer info horen jullie later!

Daarna weer terug naar de studio en voorbereiden voor de make-up workshop die om 19.00 van start gaat. De plekjes klaarmaken, hapjes klaar zetten en alles schoonmaken dat ik straks zo van start kan! Dan ga ik lekker naar huis en een uurtje relaxen en eten.

19.00

Om 19.00 uur startte de workshop. En als ik dit schrijf, is hij alweer op zijn einde. Het was een super leuke groep! Als afsluiter nog even een groepsfoto gemaakt!

Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld hebben van een werkdag van mij en ik ben benieuwd of jullie dit kijkje achter de schermen leuk vonden?

Linda

Over de auteur: Linda Blauw

Make-up artist & creative director van BlueArts Academy
Een eigen make-up- en verzorgingslijn, workshops geven én nieuw visagie talent opleiden. Hoe tof klinkt dat?! En Linda doet het allemaal! Ze werd in 2009  ‘Beste Nederlandse Make-up Artist’ en daarna groeide zij uit tot één van de meest invloedrijke en gerespecteerde make-up artiesten in de mode-industrie. Regelmatig heeft zij de leiding over de make-up voor catwalk shows, reclamecampagnes en fotoshoots.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.