Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn wel weer toe aan de herfst! Na de verhuizing van Lynn en het iets mindere weer, trekken wij al snel de plaids en de kaarsen weer uit de kast. Heerlijk!  Maar naast al het cocoonen op de bank (lees: met een boek, een warm kleedje en een klein wijntje genieten van de regen op de ramen), voelt het ook alsof er weer een nieuwe werkperiode aanbreekt. De zomer raakt wat ons betreft namelijk wel op zijn einde en het laatste kwartaal van 2018 staat voor de deur. En dus: back to work! En dan wel in een leuk outfitje uiteraard! 😉

Styled By

Fotografie door
Quinty Matakupan

En als het om de winter gaat, maken we vooral Britt erg blij. Ze is fan van de winter. Panty’s, jasjes, goede enkellaarsjes en lekkere dikke truien. Qua temperatuur hoeven we het nog niet direct allemaal aan te trekken, maar uiteraard hebben wij alweer even gecheckt hoe onze garderobe van vorig jaar erbij hangt. En die kon wel een opfrisbeurtje gebruiken!

Pretty basics

– Elke investering waard –

Een fijne broek, een getailleerd jasje, een vrouwelijke blouse en een heerlijke trui voor als het net ietsje kouder wordt. Dat zijn items die niet ontbreken in onze kast. En wij zijn er inmiddels wel achter; dit soort basics zijn de investering echt waard. Zeker als je ze in een goede kleur koopt, zodat je gemakkelijk andere setjes maakt. (Klein geheimpje van ons: deze outfits van o.a. Studio Anneloes zitten ook nog eens bizar lekker!)

Classy business accessoires

– tijdloze musthaves –

Grote kans dat je net als ons veel spullen meesjouwt naar je werk. Van een laptop, make-up, portemonnee tot je lunch, het past soms niet eens in onze bakfietsen! Onze oplossing? Eén grote tas, waar alles in past! En last but not least: hakken. Goéde hakken. Waar je de hele dag op kunt lopen en die je back to work look helemaal af maken. Want wie zegt dat een office outfit boring moet zijn?!

“Keep your heels, head and standards high” Coco Chanel

In samenwerking met

Huis van Schagen

Huis van Bergen

Reacties

0 reacties