Contributor worden

Wij houden van schrijven én van alles wat stijlvolle, ambitieuze vrouwen bezighoudt. Maar, wij zijn geen expert of ervaringsdeskundige op elk gebied. En daarom omringen wij ons met vrouwen die dat wel zijn. Wij geven al die inspirerende experts, bloggers, vloggers, sterke verhalen vertellers en carrièretijgers graag het podium op De meiden van Noppen. Ja, je leest het goed: we breiden onze redactie uit!

Wie weet ben jij straks één van onze nieuwe contributors.
Hoe tof is dat?!

Dus schrijf, blog, film, fotografeer of vertel je graag en wil je jouw kennis en ervaringen delen op De meiden van Noppen.nl? Neem dan contact met ons op. Wie weet ben jij straks één van onze nieuwe contributors! Hoe tof is dat?!

Waar zijn we naar op zoek?

Naar ambitieuze, stijlvolle vrouwen met schrijf-, blog-, vlog- of fotografietalent. Je staat midden in het leven en hebt gevoel voor humor. Je bent tussen de 25 en 40 jaar en je hebt een inspirerend en persoonlijk verhaal te vertellen. Je hebt of wilt een eigen bedrijf of je bent een echte carrière tijger. Je hebt een duidelijke drive en ambitie om je dromen waar te maken. De meiden van Noppen.nl is het podium waar je jouw persoonlijke verhaal & kijkje achter de schermen kunt delen. Uiteraard in ruil voor naamsbekendheid en het podium op onze website & social media kanalen. En oja, het is handig als je ons (Britt en Lynn) natuurlijk ook leuk en gezellig vindt! 😉

Wat verwachten wij van jou?

Wij vinden het heel leuk als je met ons samenwerkt en jou content wil delen op De meiden van Noppen.nl. Het maakt niet uit hoe vaak je iets schrijft, maar het liefst wel minimaal eens per maand. Vaker mag altijd natuurlijk! Wij stellen uiteraard wel eisen aan de kwaliteit van alle content, maar daar kunnen wij je mee helpen. De content die je schrijft voor De meiden van Noppen.nl is uniek. Dus alles wat je via ons deelt, wordt niet op andere websites geplaatst.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Wij bieden jou een podium op onze website, waar je jouw content kunt delen onder jouw eigen naam.
  • Nieuwe blogs staan minimaal een week op de homepage. Daarna blijft dit zichtbaar op de blogpagina.
  • Alle nieuwe artikelen of andere content delen we ook via Instagram & Facebook.
  • Je staat op het contributor overzicht met een link naar jouw website of blog. Super goed voor jouw ranking op Google! En iedereen die meer van je wilt weten komt direct op jouw website terecht.

En nu?

Nog steeds enthousiast? Tof! Stuur dan een mailtje naar info@demeidenvannoppen.nl o.v.v. ‘CONTRIBUTOR WORDEN’ met:

1. Jouw naam en leeftijd
2. Een duidelijke en recente foto
3. Een korte motivatie
4. Jouw website/blog, social media accounts
5. 3 titels waar je iets mee zou willen doen voor De meiden van Noppen.nl.
6. Eén proefartikel zodat we een idee krijgen van je schrijfstijl. Zijn we enthousiast? Dan publiceren we dit direct op De meiden van Noppen!
7. Hoe vaak en met welke frequentie je content wil en kan aanleveren.

Check? Wij wachten je berichtje met veel plezier af! 

Plaats je liever een eenmalige bijdrage voor De meiden van Noppen.nl?

Heb jij een mooi of bijzonder verhaal wat goed past op onze website? Vol inspiratie voor onze lezers? Dan mag je uiteraard ook eenmalig jouw verhaal delen. Stuur een mailtje naar info@demeidenvannoppen.nl o.v.v. ‘INTERVIEW’ en we nemen snel contact met je op!

Ben je geen ster in schrijven, maar heb je wel toffe dingen om te delen?

Houd je niet van schrijven of ben je er niet heel goed in, maar heb je wel veel kennis en ervaringen om te delen met onze lezers? Er zijn diverse mogelijkheden om toch het podium te pakken op De meiden van Noppen.nl! Stuur een mailtje naar info@demeidenvannoppen.nl o.v.v. ‘CONTRIBUTOR HULP’ en we nemen snel contact met je op!