Contributors

Deze ambitieuze vrouwen schrijven regelmatig over hun ondernemers- en carrière-avonturen.

Bonnie Duijs

Eigenaresse Creative Studio Bonnie Duijs

‘Gewoon proberen en keihard werken.’ Dat is waar de enthousiaste en creatieve Bonnie Duijs in 2015 mee startte. Inmiddels bestaat haar bedrijf drie jaar en werd ze dit jaar moeder van haar zoontje Xavi. Na een kraamweek van precies 1 week(!) werkte Bonnie alweer volop, super stoer! Ze houdt ons op de hoogte van haar drukke, maar leuke leventje!
Lees alle artikelen van Bonnie >>

Josette Jimmink

Eigenaresse Bewussst

Josette gooide haar leven de afgelopen 2 jaar flink om. Ze woonde in Amsterdam en had daar een drukke job in de effectenhandel. Nu woont en werkt ze vanuit Alkmaar aan ‘Rust in de Kop’ met haar bedrijf Bewussst. Ze geeft yoga en massages op locatie. Wat een ommezwaai! Hoe ze dat heeft gedaan? Houd haar blogs in de gaten!
Lees alle artikelen van Josette >>

Marije Visser

Eigenaresse Dragen in Schagen

Een lekker bezig typetje, deze Marije! Ze is (zoals ze het zelf omschrijft): een workaholic – moeder van 3 – vrouw van én een sportfanaat (als de tijd het toelaat). Marije is 31 jaar en getrouwd met Dennis. Ze kreeg op haar 23e haar eerste kindje en heeft nu drie zoontjes: Duke (7) , Troy (6) en Brett (4). En ze is eigenaresse van Dragen in Schagen. Busy life!
Lees alle artikelen van Marije >>

Judith van Lierop

Beeldend kunstenaar

Oké, De meiden van Noppen zijn een beetje jaloers op Judith. Want wij kunnen totaal niet tekenen, schilderen of gedichten schrijven. En daarom vinden wij het altijd heel bijzonder en knap als iemand dat wél heel goed kan. Laat Judith daar nu gewoon haar werk van hebben gemaakt! Haar leven, de weg ernaar toe, de leuke en moeilijke kanten, deelt ze de komende tijd met ons!
Lees alle artikelen van Judith >>

Rianne Rotteveel en Naomi Landman

Eigenaressen van winkel Sample 29

Vriendinnen Rianne en Naomi openden op 24-jarige leeftijd samen hun winkel Sample 29. Hoe stoer is dat?! Inmiddels zijn de ladies 27 jaar en gaat het super goed! Er is zelfs een gave kinderlijn opgezet. En guess what: we gaan vaker van ze horen! Ze gaan ons namelijk regelmatig op de hoogte houden van hun ondernemersavonturen.
Lees alle artikelen van Rianne en Naomi >>

Laura Gleijm

Personal trainer & lifestyle coach
Oprichtster FIT BY LAU

Wij (De meiden van Noppen) zijn eigenlijk gewoon maar wannabe’s… Laura is er gewoon écht eentje; een fitgirl! In 2016 startte ze haar bedrijf en brengt ze de dagen door als personal trainer en lifestyle coach. Ze geeft voedingadvies en helpt jou om je doel te bereiken. Onderneemster & sporty in één dus!
Lees alle artikelen van Laura >>

Roos Molenaar

Oprichter van Instagram account ‘What to wear by Roos

Roos begon haar Instagram account voor de hobby. Gewoon, omdat ze helemaal gek is van alles wat met mode te maken heeft. Ze vroeg haar vrienden en familie om een foto te maken van haar outfits. En al snel groeide haar Instagram hobby uit tot een dagelijkse bezigheid. Met succes! Als echte modejunkie houdt ze ons o.a. op de hoogte van de laatste fashion trends & musthaves!
Lees alle artikelen van Roos >>

Kim Bleeker

Eigenaresse van kledingwinkel Donna Lissa By Kim

In 2017 kwam er een enorme kans op haar pad; of ze een supergrote dameskledingwinkel op DE plek aan de Gedempte Gracht in Schagen over wilde nemen. Als ondernemersdochter hoefde ze daar niet lang over na te denken! Donna Lissa By Kim is inmiddels een feit. En daar komt héél veel bij kijken. Lucky us, want Kim deelt haar avonturen met ons!
Lees alle artikelen van Kim >>

Lindsey Schilder

Interieur Instagrammer @stijl.121

Lindsey kocht in 2015 samen met haar vriend een nieuw huis. Een enorme verbouwing volgde. Ze kon urenlang zoeken naar de leukste interieur plaatjes en wooninspiratie.Het begon te kriebelen… Stiekem startte ze haar account en vanaf dag één is dit een groot succes. Super tof! En daarom gaat ze ons vaker op de hoogte houden van haar Instagram & interieur avonturen!
Lees alle artikelen van Lindsey >>

Renée van der Sijde

Filmmaker en fotografe en eigenaresse van Cut Productions

Fotografie begon als hobby voor Renée, maar al snel kwam daar filmen en schrijven bij. Toen ze terugkwam van een trip naar Budapest werd ze gevraagd om daar een artikel over te schrijven. Ondertussen heeft ze naast Budapest ook zoal Noorwegen, Barcelona en Afrika gefotografeerd. In april 2018 zegde ze haar baan op om fulltime als fotografe en filmaker aan de slag te kunnen gaan.
Lees alle artikelen van Renée >>

Christa Hoogendijk

Eigenaresse By C-Style Wimperextensions & Lashfile

Jarenlang werkte Christa als internationaal stewardess voor KLM. Een topjob waardoor ze veel van de wereld heeft gezien. Maar of ze er echt gelukkig van werd? Na 17 jaar besloot ze voor zichzelf én haar ondernemersdromen te kiezen. Inmiddels heeft ze een goedlopende wimperextensions salon en werkt ze achter de schermen stiekem aan haar nieuwe project: LashFile!
Lees alle artikelen van Christa >>

Aimée Jong

Working mom & Instagrammer

Ze zit zo’n vier dagen in de week om 06.00 uur in de trein naar Amsterdam. Ze voedt samen met haar ondernemende partner Erik hun dochtertje Ruby op. Ze ziet er op en top verzorgd en stylish uit én ze heeft een druk en gezellig sociaal leven. Aimée Jong doet het allemaal en weet dus alles over het leven als hardwerkende moeder. Hoe ze dit allemaal voor elkaar bokst? Dát gaat ze regelmatig met ons delen op De meiden van Noppen.nl!
Lees alle artikelen van Aimée >>

Miranda Groen

Eigenaresse van MamaMieppie Hapjesservice

11 jaar terug is Miranda begonnen om hapjes te verzorgen voor feestjes en andere gebeurtenissen. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en verenigingen. Vanaf het 1e moment is het 1 groot succes. Ondertussen zijn daar ook de heerlijkste olijven en tapenades bij gekomen die ze via de webshop verkoopt én sinds 1 jaar is daar ook nog een maaltijdservice bij gekomen.
Lees alle artikelen van Miranda >>

Linda Blauw

Make-up artist & creative director van BlueArts Academy

Een eigen make-up- en verzorgingslijn, workshops geven én nieuw visagie talent opleiden. Hoe tof klinkt dat?! En Linda doet het allemaal! Ze werd in 2009  ‘Beste Nederlandse Make-up Artist’ en daarna groeide zij uit tot één van de meest invloedrijke en gerespecteerde make-up artiesten in de mode-industrie. Regelmatig heeft zij de leiding over de make-up voor catwalk shows, reclamecampagnes en fotoshoots.
Lees alle artikelen van Linda >>

Britt Noppen

Oprichter van De meiden van Noppen & Publiekfabriek

In 2017 startte Britt samen met haar zus Lynn hun bedrijf Publiekfabriek. Samen ontwikkelen ze trainingen voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers bij de overheid. Hier kwamen een hoop ondernemersavonturen bij kijken en daarom startten de zussen begin 2018 met hun blog De meiden van Noppen.nl. Hier schrijven ze over de dingen die ze meemaken in hun leven als ondernemers.
Lees alle artikelen van Britt >>

Lynn Noppen

Oprichter van De meiden van Noppen & Publiekfabriek

In 2017 startte Lynn samen met haar zus Britt hun bedrijf Publiekfabriek. Samen ontwikkelen ze trainingen voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers bij de overheid. Hier kwamen een hoop ondernemersavonturen bij kijken en daarom startten de zussen begin 2018 met hun blog De meiden van Noppen.nl. Hier schrijven ze over de dingen die ze meemaken in hun leven als ondernemers.
Lees alle artikelen van Britt >>