Ten eerste ben ik super blij dat ik eens in de maand een stukje mag schrijven voor De meiden van Noppen. Hierdoor hoop ik dat jullie mij een stukje beter leren kennen en ook wat hebben aan mijn tips en tricks!

Eerlijk gezegd ben ik meer een wintertype, want een leuke trui kan ik altijd wel vinden! Ik vind het in de zomer altijd wat lastiger om de juiste items te vinden. En dit komt doordat ik jurkjes en rokjes dan al gauw iets te tuttig vind. Maar dit jaar gaat het me ontzettend goed af, als zeg ik het zelf! Mijn winkelmandjes staan constant vol (haha). Dus ik ben wel een beetje van gedachten veranderd..

Ik laat jullie graag mijn zomer musthaves van dit seizoen zien. En ik vertel waar je ze kan scoren! Ik let altijd op een goede balans in mijn outfit. Als ik een schattig jurkje aan heb dan downdress ik hem bijvoorbeeld met stoere boots. Dit doe ik bij veel van mijn outfits; iets vrouwelijks met iets stoers.

Het witte basic t-shirt

Een goede basic mag niet ontbreken in je kast. Voorheen kocht ik dit amper… Want dan dacht ik dat ik iets saais kocht en dat was zonde. Maar integendeel; een goede basic kan je met van alles combineren en is altijd goed! Ik probeer daarom ook iets meer te investeren in dit soort items, omdat ze gewoon tijdloos zijn.

Een wit t-shirt kan je bijna overal scoren, maar ik heb wel mijn favorietjes. Hier komen ze: Selected Femme, & Other Stories en de Hema. Ja, jullie horen het goed… Bij de Hema heb je echt goede witte t-shirts! Ik combineer het graag met een blauwe jeans en een jeansjacket erop, maar ook op een lange bloemenprint rok.

Het gaat tenslotte om de rok, dus dan houd ik het daarboven iets rustiger. En uiteraard stijl ik zo’n look af met toffe accessoires! (Dus bijvoorbeeld grote vintage oorbellen of een leuke haarband.)

Het badpak is weer terug van weggeweest

Bij het woord badpak of bikini gaan mijn nekharen al overeind staan. De salades en het sporten gieren door mijn hoofd. Ook ik moet er weer aan geloven.. Maar tot mijn grote verbazing vond ik gewoon de juiste items! Een badpak is het weer helemaal. Het zal voor jullie velen weer even wennen zijn, maar ik vind het top! Omdat je niet je hele lijf hoeft te showen aan iedereen én je kan hem ook nog dragen als top. Je doet er een mooi jeans shortje of een rokje overheen en voila! Win-win situatie toch?!

Wel zou ik iets meer investeren in een badpak, je wilt je er namelijk wel mooi en comfortabel in voelen.

En je doet er als het goed is ook weer een aantal jaar mee! De bikini-zoektocht is ook altijd wel even een dingetje… Een topje gaat nog wel maar die broekjes.. niet te doen! Gelukkig zijn de highwaist broekjes weer terug van weggeweest en daar maak je mij echt blij mee. Uiteindelijk heb ik mijn badpak gescoord bij Zalando van Oysho (die hebben echt hele leuke dingen!) en mijn bikini is van de H&M. Love Stories is ook een heel mooi merk, alleen wel iets prijziger.

Het badpak is weer terug van weggeweest

Bij het woord badpak of bikini gaan mijn nekharen al overeind staan. De salades en het sporten gieren door mijn hoofd. Ook ik moet er weer aan geloven.. Maar tot mijn grote verbazing vond ik gewoon de juiste items! Een badpak is het weer helemaal. Het zal voor jullie velen weer even wennen zijn, maar ik vind het top! Omdat je niet je hele lijf hoeft te showen aan iedereen én je kan hem ook nog dragen als top. Je doet er een mooi jeans shortje of een rokje overheen en voila! Win-win situatie toch?!

Wel zou ik iets meer investeren in een badpak, je wilt je er namelijk wel mooi en comfortabel in voelen. En je doet er als het goed is ook weer een aantal jaar mee! De bikini-zoektocht is ook altijd wel even een dingetje… Een topje gaat nog wel maar die broekjes.. niet te doen! Gelukkig zijn de highwaist broekjes weer terug van weggeweest en daar maak je mij echt blij mee. Uiteindelijk heb ik mijn badpak gescoord bij Zalando van Oysho (die hebben echt hele leuke dingen!) en mijn bikini is van de H&M. Love Stories is ook een heel mooi merk, alleen wel iets prijziger.

Printjes

Waarschijnlijk is het jullie al opgevallen, want overal in de winkels hangen kledingstukken met printjes. Je ziet op het moment heel veel streepjes, stippen, ruitjes, bloemen en panterprint. En dit in allerlei soorten kleuren. Hier ben ik sowieso een voorstander van, want ik houd van kleur! Zwart komt namelijk niet veel voor in mijn garderobe.

Het is ook juist leuk om de printjes met elkaar te combineren. Als je hier niet zo van bent, zou ik dat leuke witte basis shirt er gewoon weer bij pakken! 😉 Ik vind een leuk bloemenjurkje of een mooie lange rok ook echt een musthave voor deze zomer! Dit zou ik dan combineren met sneakers (het liefst met een plateauzool, want anders ben ik echt een muppet!) En als je in de avond nog naar een etentje gaat, kan je altijd die mooie hakken nog van zolder halen!

De rieten tas & het nettasje

De rieten tas kennen we allemaal, vooral die grote die we altijd meenamen naar het strand. Op het moment zijn ze hotter dan hot en zie je ze in allemaal verschillende maten. Van hele kleintjes (waar precies niks in past maar wel leuk staat) tot aan ronde en grote formaten. Ik heb ze beiden en het maakt iedere outfit een stuk gezelliger!

Deze heb ik gekocht bij Dille&Kamille en zijn heel betaalbaar. Ook heb je de wat duurdere varianten van bijvoorbeeld Anna+Nina, maar dit is echt meer een schoudertasje in een rond model met een langer hengsel.

The granny bags zijn terug van weggeweest, super handig voor wat boodschappen maar ook kan je er mee weg komen met een toffe outfit! Je ziet precies wat je mee hebt en dat is natuurlijk super handig. Je kunt ze natuurlijk zelf breien, maar dat heb ik uiteraard niet gedaan! Ik ben voor een neutrale off-white kleur gegaan wat overal bij past. (Gekocht bij Number Nine in Amsterdam en hij is van Minimum: € 14,95)

Ik kan nog wel even doorgaan wat je allemaal in je kast moet hebben, maar dan zijn we morgen nog niet klaar! Voor mij zijn dit de musthaves die ik graag draag en deze zomer veel plezier van ga hebben. Ook wil ik nog even zeggen, blijf dichtbij jezelf en draag waar jij je fijn in voelt!

Als jullie verder nog styling tips nodig hebben, kunnen jullie altijd een berichtje sturen of even een kijkje nemen op whattowearbyroos!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.