Het bleek een ware zoektocht het afgelopen jaar; de ideale werkplek voor ons twee. Als twee zussen lijken we enorm op elkaar, maar verschillen we ook als dag en nacht. Dit bleek ook een eyeopener voor ons beiden te zijn, want we dachten dat we toch meer op elkaar leken dan uiteindelijk bleek.

Zo ook als het gaat om de ideale werkplek. Want Lynn kan prima vanuit huis werken, maar voor Britt bleek dit niet de optimale setting te zijn. En als je samen een bedrijf runt, is het heel fijn om een plek te hebben waar je samen kan werken én waar je je klanten kan ontvangen. Want ook al hebben we prachtige huizen (al zeggen we het zelf ;-)), erg professioneel voelde het niet al die zakelijke afspraken aan de keukentafel.

De koffietentjes trend

Een zoektocht begon. Van koffietentjes, co-working spaces tot een dag werken aan het strand. We probeerden alles uit. En heel veel werkte niet, maar we kwamen wel steeds dichter bij de ideale werkplek. Koffietentjes bleken bijvoorbeeld erg gezellig, maar niet geschikt voor ons twee. Te veel lawaai om je heen en geen beveiligde internetverbinding. Leuk voor een middag, maar niet voor elke dag.

“Hier gooi ik mezelf uit het raam”

De zoektocht ging door. We bekeken de meest lelijke kantoorruimtes die te huur stonden. Lees: veel huur betalen voor een ruimte waar we nog niet dood gevonden wilden worden. Een quote van Britt: “Als ik hier moet zitten, gooi ik mijzelf echt uit het raam.” Dat was uiteraard niet de insteek van de ideale werkplek 😉 en dus zochten we wederom door.

Na ongeveer een half jaar van alles uitgeprobeerd te hebben, kwam de perfecte oplossing. En die was heel anders dan we van tevoren dachten. Onze ideale werkplek is namelijk niet één plek, maar is een combi van twee locaties.

Tosti paradijs

En dat is ons eigen kantoor, waar een brainstormsessie vaak uitmondt in een tosti paradijs. Waar alles aan de muur geplakt kan worden en waar we inmiddels ook plek hebben voor onze stagiaire Jasmijn.

Pand Raak

Maar daarnaast zijn we ook vaste klant bij Pand Raak. Waar we onszelf en onze klanten in de watten laten leggen door de enthousiaste zussen Marjolein en Lonneke. Een fijne, inspirerende omgeving tussen andere ondernemers. De perfecte plek om een dag samen met onze klanten te werken in een van de bijzondere vergaderkamers. En de perfecte combi met ons eigen kantoor.

Eind goed al goed!

-X- Britt en Lynn
De meiden van Noppen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.