Met enige regelmaat vragen we onze contributors naar hun ondernemers- en carrièreverhalen. Want waar lopen zij tegenaan? Wat vinden ze lastig? Welke mijlpalen hebben ze behaald of wat hebben ze geleerd? Dit vinden wij namelijk een van de leukste dingen om te doen; leren van anderen. Inspiratie opdoen en op ideeën komen voor ons eigen werkende leventje.

Deze keer deelt Josette haar leerpunten van de afgelopen maanden met ons. Lees ze hieronder!

Wat was jou grootste leerpunt de afgelopen maanden? En waarom?

Met Bewussst heb ik als doel Rust in de Kop. Tijdens de start van Bewussst was het vaak een uitdaging om dit zelf ook uit te stralen en vooral te ervaren. Zo’n beginperiode komt er heel veel op je af. Buiten ontspanningsdeskundige was ik ook ineens boekhouder, marketingspecialist, salesmanager en zag ik vooral overal kansen! Wauw, dat is veel en vooral een balans daarin vinden heeft gezorgd voor een uitdaging! Terwijl multitasking zo slecht is voor ons brein en het strookt ook niet Bewussst. Maar ja net als alles; alle begin is lastig en aftasten!

Wat heb je ervan geleerd?

Om mezelf toe te voegen op mijn eigen to-do lijstjes! Tijd voor mezelf inplannen en even Bewust stil te zijn en stil te staan. Dit geeft weer ruimte voor nieuwe en creatieve ideeën.

Wat ga je in de laatste vier maanden van 2018 anders doen?

Strict to the plan!
Ik vind alles leuk, maar zoals Kim Bleeker al aangaf in haar blog; mijn enthousiasme soms iets meer doseren!

Ik heb als doel Rust in de Kop (van Noord-Holland) en wil vooral keuzes maken die me steeds iets meer richting dit doel brengen. Verder ga ik iets kritischer kijken of zaken effectief werken en natuurlijk of ik er wel blij van word. En soms moet je dan keuzes maken die ik liever anders zou zien. Doelgericht & effectief werken dus!

Met een Bewussste groet,
Josette

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.