Het is maandag en de wekker gaat om 06.30 uur… Pffff zwaar hoofd! Was even net iets te gezellig bij onze vrienden (ook een Noppen :-)) op het Noord. Maar huppa eruit, lekker douchen en op naar mijn vriendin Nathalie van THEATRO om even lekker mijn haar te laten föhnen. Altijd heerlijk als mijn haar goed zit…….

Ik pik Marlous op. Lous gaat meestal met mij mee op inkoop, soms wisselen we het wel af want het is voor iedereen leuk om te zien hoe het gaat. En het maakt de meiden in de winkel enthousiast als de artikelen binnen komen. Onze eerste afspraak is om tien uur bij 10FEET. Een nieuw merkje dat we vanaf aanstaande winter volop in de winkel krijgen!

We kopen nu in voor de collectie Zomer 2019 en dit wordt meestal geleverd in januari/ februari. Heerlijk al die kleurtjes! We worden er hartstikke blij van. Het is altijd goed nadenken: wat past leuk in het beeld? Wat zijn de commerciële artikelen en welke artikelen zijn de echte snoepjes die je in huis MOET hebben? We hebben weer een leuk beeld kunnen neerzetten!

We gaan verder onderweg naar Den Bosch. Onze volgende afspraak is om half 3 dus we hebben nog even de tijd om te lunchen. Het is in Brabant 32 geraden geworden inmiddels, we zoeken dus een lekkere plek op om even af te koelen. Bij De ijzeren man in Vught hebben we heerlijk zitten lunchen.

Op naar Alix the Label! Dit merk hebben wij sinds 2 seizoenen en is echt te gek, we hebben er afgelopen seizoen zo onwijs mee kunnen scoren dus zijn weer benieuwd naar de nieuwe collectie. WAUWWW voor de liefhebbers… hij wordt weer geweldig….. En de nieuwe winter collectie komt volgende week binnen! Stay Tuned op onze Insta en Facebook pagina want deze collectie wordt groots gepresenteerd!

Lous en ik hebben besloten om in 2 dagen zoveel mogelijk adressen te bezoeken in het zuiden van het land. Dat scheelt dan weer een ritje die kant op. Hotelletje geboekt en dan maken we er gelijk wat leuks van. Om 16.00 uur hebben we een afspraak met Pleun van Drykorn. Dit stijlvolle merk is echt een feestje om te bezoeken, we worden er altijd in de watten gelegd met een heerlijk hapje en drankje. En pssstttt… ook deze collectie ziet er weer super uit, wij kunnen in ieder geval niet wachten!

We hebben op aanraden van Pleun een heerlijk hotel geboekt midden in de bossen, we hebben het allebei zoooo warm dus even op adem komen. We hebben een leuk restaurant gevonden in Oisterwijk en hebben samen heerlijk op het terras gezeten, lekker kletsen over de winkel hoe goed het ons vergaat het laatste jaar en dat we allebei erg blij zijn. Marlous en ik zijn niet alleen collega’s maar ook goede vriendinnen wat het in het begin best spannend maakte voor allebei, maar nu zo onwijs goed gaat samen. Dus we kletsten niet alleen over werk maar ook lekker veel over privé. ☺️

Op naar het hotel, nog een heerlijk bakkie thee en lekker slapen. De volgende dag hebben we weer een vol programma. Om 07.30 uur gaat de volgende ochtend het wekkertje en even later zitten we heerlijk aan het ontbijt. Op naar Gilze en jaja… vandaag is het nog warmer dan de dag ervoor….

In Gilze zit Woolrich. Een prachtig merk dat we ook nieuw krijgen dit seizoen. We hebben voor een leuke collectie gekozen en niet teveel jassen… Dames en zomerjassen is al jaren geen match meer.

Op naar Amsterdam; Maison & Scotch! Dit merk verkopen we al jaren en blijft altijd leuk, heerlijk jong en stijlvol. We komen aan met lunch tijd en we kunnen daar altijd heerlijk bestellen van de lunch. Maison neemt wel echt 2 uur dik van onze tijd in. Deze collectie is in delen verdeeld; januari/ februari en dan maart/april. We willen dus altijd een mooi beeld neerzetten wat goed in elkaar overloopt en yesssss het is gelukt. We komen er samen goed uit en kunnen weer verder naar onze volgende afspraak!

Om 16.00 zijn we bij Ruth en Circle. Een kledingmerk voor als je net geen zin hebt om heel veel geld uit te geven. En the Giftlabel handzeep en handlotion is super leuk voor als je een leuk kado voor iemand zoekt….. Onze dag inkopen zit er voor nu dan ook weer op.

We hebben eigenlijk nog een modeshow van de Reinders meiden, maar de warmte maakt ons door de drukke dagen niet fitter. Marlous wordt echt ziek in de auto en dus besluiten we helaas om ook wel weer lekker naar huis te gaan.

We krijgen super leuke collectie binnen en zijn echt blij met alles wat we hebben ingekocht ❤️
Benieuwd naar de collectie? Kom bij ons kijken of volg ons via Instagram!

Liefs Kim en Lous 

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.