Full service

Het is onze gezamenlijke passie om ondernemers te helpen om het allerbeste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Wij helpen bedrijven bij het samenstellen van een passende marketingstrategie en resultaatgerichte social media aanpak.

Maatwerk marketing en social media
Wij helpen en begeleiden ambitieuze bedrijven die willen professionaliseren. Zoals het bedrijf online meer laten opvallen, meer klanten aantrekken of juist nieuwe. Of bijvoorbeeld groei realiseren in de omzet en de algehele uitstraling optimaliseren.

Alles uit handen nemen

Wij hebben de helikopterview, het netwerk én de kennis om ondernemers te adviseren rondom hun marketing en social media. Samen bepalen we de doelstellingen en maken we de online en/of offline focus helder. Wij ontwikkelen vervolgens een goede marketingstrategie om de doelstellingen te behalen.

Vervolgens kunnen wij ook alle marketing- en communicatie acties coördineren die daar uit voortvloeien. Denk aan een (nieuwe) website, fotografie, content creatie, social media en online marketing. Zie ons als jouw marketing- en communicatiemanager waarmee je samen jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@demeidenvannoppen.nl of via het contactformulier hieronder en dan spreken we je snel!

14 + 7 =