“Ik ben Laura Gleijm, 26 jaar en Personal Trainer in Schagen. Sinds begin 2016 ben ik (trotse!) eigenaresse van FIT BY LAU! Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in verschillende sporten en vormen van bewegen. De keuze om destijds een sportopleiding te gaan volgen was daarom voor mij niet moeilijk! Zelf sporten vind ik heerlijk, maar het overbrengen en motiveren van anderen is eigenlijk nog mooier. Daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en heb ik (inmiddels alweer) ruim 2 jaar geleden FIT BY LAU opgericht. Time flies!

‘Wat als?’

“Ik weet nog goed het gevoel dat ik kreeg, toen ik een Facebookbericht postte over mijn eigen onderneming die van start ging! Super blij maar ook heel spannend. Verschillende “wat als?”-vragen malen natuurlijk als startende ondernemer door je hoofd. Nergens voor nodig achteraf gezien. Diezelfde avond volgde namelijk al 3 verzoeken tot kennismaking en sindsdien loopt het super goed!”

Moe en bezweet de deur uitgaan

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) in Haarlem. Mijn specialisaties zijn Fitness&Health en Personal Training. Ik ben werkzaam geweest in verschillende sportscholen, daarnaast heb ik ook Bootcamp- en functionele trainingen gegeven. Binnen of buiten trainen, ik vind het allebei onwijs leuk!

“Ik train met mijn klanten óók binnen en buiten. Buiten bijvoorbeeld keihard knallen met een battle rope en binnen specifiek trainen met iemand met (bijv.) lage- rugklachten, ik hou van de afwisseling! Als mijn klant dan voldaan (lees: moe, bezweet e.d. 😉 ) de deur uit gaat, ben ik blij!”

Écht voldaan zijn

“Ik ben een mensen-mens. Het stukje ‘mental coaching’ vind ik daarom ook erg leuk om te doen. Vóór, tijdens en na mijn trainingen heb ik vaak (korte-, soms lange-) gesprekjes over alles waar iemand tegenaan kan lopen. Tijdens bijvoorbeeld het omgooien van het voedingspatroon; Dat ene lekkere koekje laten staan, het voorbereiden van maaltijden en het vasthouden van de juiste ‘mindset’.”

“De kleine veranderingen die dan stukje bij beetje uitgroeien tot grote veranderingen, maken dat ik écht voldaan kan terugkijken naar het resultaat wat ik met iemand bereikt heb. Om deze reden wilde ik trainer en coach worden!”

Herriemakende smoothie-blender

“Naast sporten en bewegen word ik ook ontzettend blij van gezond én lekker eten. Veel variëren en nieuwe dingen ontdekken, daar ligt mijn passie! Daarom kun je mij regelmatig in de keuken vinden met een voorverwarmde oven of een herriemakende smoothie-blender. Maaltijden ‘preppen’ voor de volgende dag valt onder de dagelijkse bezigheden.”

Balance is the key

“Natuurlijk heb ik ook zo mijn momentjes hoor. Daar ben je mens voor, toch?! Een wijntje met vriendinnen bijvoorbeeld. En daar kan ik dan ook echt van genieten! Maar natuurlijk, met mate! Zeker 80% van de tijd ben ik bezig met gezond en gevarieerd eten, want daar voel ik mij het allerbeste bij! Ik zeg altijd: Balance is the key! ;)”

Liefs,
Laura

PS.: Mijn bedrijf is gericht op Personal Training, Duo Training en Small Group Training voor verschillende doelgroepen. Voor o.a. gewichtsverlies, het opbouwen van spierkracht of je gewoon fit willen voelen, hiervoor kun je bij mij terecht!

4 Reacties

 1. Mooi verhaaltje Lau! Goede motivatie voor een ieder om te werken aan een gezonde levensstijl! Trots op je,

  Antwoord
 2. Heel leuk geschreven! Ben benieuwd naar de komende blogs 😀

  Antwoord
 3. Leuk verhaal Lau, het is geschreven zoals het werkelijk is bij Fit By Lau!!

  Antwoord
 4. Wat een ontzettend leuk stukje Laura, met zoveel enthousiasme! 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.