“Ik ben Kim Bleeker, 34 jaar en heel gelukkig met Migchiel. Wij komen beiden uit Schagen en elke zondag en maandag is Ray, de zoon van Chiel, bij ons. Een heerlijk ventje van 10 jaar.”

“Mijn hele leven staan leuke dingen verzinnen en regelen al centraal. Als het om leuke uitjes met vriendinnen gaat, de bruiloft van een vriendin plannen, maar ook op het werk net iets meer doen waardoor je net iets meer opvalt. Als ondernemersdochter heb ik altijd al de ambitie gehad om iets voor mezelf te beginnen, maar wat, hoe en waar ga je dat doen …. ?”

“In maart 2017 werd mij de grote vraag gesteld. “Kim, wil je mijn winkel in Schagen overnemen?” Rob Oostland, mijn oude werkgever en een echte rot in het vak, stelde mij deze vraag omdat hij met meerdere filialen een stapje terug wil nemen. Wauwwwww dit is mijn droom! Zal hij dan echt in vervulling gaan? Een supergrote winkel in Schagen, op DE beste plek aan de Gedempte Gracht.”

“Super spannend, want ja hoe ga je dat doen en waar loop je tegenaan? De vele gesprekken bij de bank met de adviseurs om een lening te regelen kostte allemaal veel tijd en geduld. Ik werd natuurlijk al zenuwachtiger, want gaat het dat echt gebeuren? Het waren zenuwslopende maanden.”

“In augustus was daar het verlossende antwoord. Het gaat door! Ik was zo blij als een kind. Op 1 september 2017 heb ik de winkel overgenomen. Wat was het spannend. Personeel, een winkel bomvol kleding, klanten en alles wat erbij kwam en komt kijken. Ik heb het tot nu toe alleen maar positief kunnen bekijken. Iedereen is enthousiast over de nieuwe inrichting van mijn winkel, ik heb een super team en we draaien super.”

“Ik ben iemand met super veel ideeën en nu ik voor mezelf ben begonnen, kan ik al mijn ideeën gewoon uitwerken. Hoe leuk is dat? En ja, soms als alle handel binnenkomt, je een pak rekeningen hebt liggen en alle maandelijkse kosten terugkomen, slaap ik ook weleens wat slechter. Komt het allemaal wel goed? Heb ik de inkoop wel goed gedaan? Hoe ga ik de etalages veranderen? Welk merk moet eraf, welke erbij? Mijn gedachten gaan alle kanten op.”

“En dan heb je ook nog een privéleven met super veel leuke en lieve vrienden en een leuke man die ook weleens de aandacht wilt 😉 Hij is een echte kanjer en laat mij lekker mijn dingetje doen. Juist omdat hij ziet dat ik daar zo gelukkig van word.”

“Voor de toekomst heb ik super veel leuke ideeën. Ik raak altijd erg geïnspireerd door anderen die net zo ambitieus zijn als ik. Ik vind het superleuk jullie mee te nemen in mijn wereld als fashion ondernemer en neem jullie graag eens mee op een dagje inkoop, een dagje in de winkel of op andere gezellige momenten…”

Liefs Kim