“En toen werd ik ineens gevraagd om voor de Meiden van Noppen te gaan schrijven, midden op de markt, tussen de mooiste pioenen, op weg naar mijn werk. Ik werd er nerveus van, maar wat een eer. Thanks again girls! De aankomende tijd zal ik van alles met jullie delen wat te maken heeft met interieur.”

“Want interieur is iets wat mij dagelijks bezighoudt. Naast mijn fulltime job als shopmanager bij Esprit in Schagen, ben ik ook actief op Instagram. Onder de naam ‘@stijl.121’ post ik kiekjes uit ons pas verbouwde huis. Nouja verbouwd.. Noem dit gerust de grootste klus ooit.”

“Zomer 2015 kochten wij een huis in de Waldervaart, dat toe was aan een flinke verbouwing. Je zou zeggen dat ‘je weet waar je aan begint’, maar toch valt het altijd tegen. Gelukkig hebben wij (na twee jaar) met behulp van lieve familieleden, er een prachtig huis van kunnen maken. Waarin we alles zelf konden bepalen hoe we het wilden hebben. Luxe hoor! Maar ook lastig met zoveel keuze en een smaak die in 2 jaar tijd ook veranderd.”

“Afgelopen zomer zijn we dan eindelijk verhuisd. Het huis is nog niet helemáal af, maar dat komt wel! Op dit moment zijn we vooral lekker aan het genieten en mogen we trots zijn wat we op ons 25-jarige leeftijd al bereikt hebben! Leuk als je komt binnenkijken!”

Het begin van ‘stijl.121’
“Toen wij dit huis kochten, wat tevens ons eerste huis is, wilde ik ideeën opdoen. Ik las altijd de vtwonen en begon met Pinterest. Daar staan de meest mooie plaatjes op en voor je het weet wordt het een verslaving. Ik kon uren scrollen en maakte verschillende mappen.”

“Toen ik daar een fantastisch huis tegen kwam, las ik dat zij actief was op Instagram en zocht haar op. (Odyvet heet ze, en het is zeker de moeite waard om even te kijken!) Via haar vond ik nog meer mooie accounts en sommige volg ik al meer dan 3 jaar.”

“Toen ging het kriebelen. Zou ik dit ook kunnen? Maar wat zou iedereen ervan vinden? Wat als het niet loopt? En nog meer van die onzekerheden. Ik ben begonnen zonder het ook tegen iemand te zeggen. Zelfs mijn vriend wist niks en ik maakte de foto’s als hij niet thuis was haha!”

“Pas na een maand, toen ik zag dat best veel mensen mij gingen volgen, vertelde ik het tegen de mensen om mij heen. Iedereen reageerde zo positief! Dat gaf mij energie om door te gaan! Ik ben nu ruim 4 maanden actief en hoop nog lang door te gaan!”

Lindsey gaat ons de komende tijd vaker op de hoogte van al haar Instagram & interieur avonturen. We keep you posted!

Volg haar Instagram account via de button hieronder;