“Hee Miran, wil jij voor ons gaan bloggen bij de Meiden van Noppen.nl?”
Wauw!! Wat een eer, wat gaaf, wat spannend! Maar ook: Pffffff kan ik dat wel?? Wat heb ik nou te vertellen? Nou daar gaat ie dan!”

“Ik ben Miranda, 42 jaar, trotse eigenaar van MamaMieppieHapjesservice, vrouw van Hans en trotse moeder van 3 prachtige zonen van 19, 17 en 12. Ik houd van koken, heerlijke wijnen en ik wil dat graag overbrengen naar anderen. Ik houd van lezen en dan vooral in mooie kookboeken met een verhaal achter het recept. En ik ben ook gek op de sporten van 2 van onze zonen (voetbal en zwemmen) en zorg dus ook bij hen voor gezonde voeding.”

1 groot succes

“11 jaar terug ben ik begonnen om hapjes te verzorgen voor feestjes en andere gebeurtenissen. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en verenigingen. Vanaf het 1e moment is het 1 groot succes en iedere keer is het weer een feestje om het te mogen verzorgen.”

Mijn eigen olijven en tapenades

Ondertussen zijn daar ook de heerlijkste olijven en tapenades bij gekomen die ik via de webshop verkoop. Sinds ruim 1 jaar is daar ook nog een maaltijdservice bij gekomen. Iedere woensdag plaats ik het menu voor de komende werkweek op Facebook, deel ik hem via de WhatsApp groep en mail. Wil je mee eten? Dan bestel je een portie. Ik zorg dat je maaltijd klaar staat zodat je dit tussen 16.30 en 18.30 uur bij mij thuis kunt oppikken. Voor € 5,- heb je een gezonde en voedzame maaltijd die je alleen maar even hoeft op te warmen.”

“De komende tijd wil ik jullie via De meiden van Noppen.nl laten zien en laten meebeleven wat MamaMieppie is en doet. Natuurlijk deel ik ook de heerlijke recepten met jullie! & heb je vragen?? Stel ze gerust!”

Tot snel & groetjes MamaMieppie