Vriendinnen Rianne en Naomi openden op 24-jarige leeftijd samen hun winkel Sample 29. Hoe stoer is dat?! Inmiddels zijn de ladies 27 jaar en gaat het super goed!  En guess what: we gaan vaker van ze horen! Ze gaan ons namelijk regelmatig op de hoogte houden van hun ondernemersavonturen. Hieronder stellen ze zich alvast aan jullie voor.

Wij zijn Rianne en Naomi (beide 27 jaar, OH MY bijna 30!), twee vriendinnen geboren en getogen in Breezand. En trotse eigenaressen van Sample 29!

We hadden beide gewoon een baan, maar waren nou niet echt gelukkig met waar we zaten. We dachten vaak: is dit het nou?! We hebben toen samen besloten om gewoon een winkel te beginnen. Waarom niet? We zijn met z’n tweeën in het diepe gesprongen. Er waren natuurlijk wel een aantal mensen die het maar een impulsieve actie vonden of het ons afraadden, maar daar hebben we niet naar geluisterd. Want zeg nou zelf; we zijn nu bijna drie jaar verder en dolgelukkig!

‘We werden niet altijd serieus genomen’

Maar er komt natuurlijk een hoop bij kijken, wat je van te voren niet had kunnen bedenken. Van inkoop, social media tot boekhouding, we doen het allemaal zelf. En dat is best pittig, maar o zo leuk! In het begin hebben we ook wel eens fouten gemaakt en werden we als 24 jarige niet altijd serieus genomen. Achteraf kunnen we hier om lachen en staan we sterker in onze schoenen & sneakers. Wat we in deze drie jaar hebben geleerd, is door deze sprong in het diepe de beste leerschool ooit geweest en een bulk ervaring voor de toekomst.

‘Op zoek naar nieuwe merken’

We gaan bijna iedere week op inkoop en zijn constant opzoek naar nieuwe merkjes. Daardoor is ons assortiment de laatste jaren flink gegroeid. Letterlijk en figuurlijk, bij ons scoor je namelijk ook de leukste planten. Sinds kort hebben we voor de kleintjes een super schattige kinderhoek in de winkel.

‘Onze plannen voor de toekomst’

Voor de toekomst hebben we onwijs veel leuke plannen, maar daar kunnen we nog niet te veel over zeggen (SPANNEND!).  Voor iedereen die twijfelt om zelfstandig aan de gang te gaan of een eigen zaak te openen… Wij zeggen; “Gewoon doen!”

Binnenkort nemen we jullie gezellig mee op inkoop avontuur!
Liefs, Rianne & Naomi

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.