Ze zit zo’n vier dagen in de week om 06.00 uur in de trein naar Amsterdam. Ze voedt samen met haar ondernemende partner Erik hun dochtertje Ruby op. Ze ziet er op en top verzorgd en stylish uit én ze heeft een druk en gezellig sociaal leven. Aimée Jong doet het allemaal. Hoe? Dát vroegen wij ons dus ook af! Hoog tijd om een bakkie te drinken met deze ambitieuze meid uit Schagen. En om haar iets beter te leren kennen, want vanaf nu gaat ze haar verhaal regelmatig delen op De meiden van Noppen.nl!

Natuurlijk waren wij super benieuwd naar haar verhaal. Want waarom werkt ze fulltime in Amsterdam, maar woont ze in Schagen? “Ik ben opgegroeid in Schagen, maar heb ook een aantal jaar in Amsterdam gewoond. Samen met mijn vriendinnen woonden we voor een deel in hetzelfde gebouw. Dat was echt een top tijd en daar heb ik echt enorm van genoten. Met je vriendinnen in de grote stad; je kunt je vast wel voorstellen hoe leuk dat is!”

Amsterdam blijft kriebelen

Maar inmiddels woont ze dus weer in Schagen. “Toen ik zwanger was van onze dochter zijn we teruggegaan naar Schagen. Amsterdam blijft wel kriebelen en mis ik ook echt wel, maar ik zag het niet zitten om drie hoog achter te wonen. Daarnaast had Erik zijn huis in Schagen nog en is het hier ook gewoon erg prettig opgroeien voor Ruby. Ze kan hier gewoon los over straat rennen en in Amsterdam zou ik haar dan zo kwijt zijn! Plus alle opa’s en oma’s wonen lekker dichtbij.”

Elke dag om 06.00 uur in de trein…

Gelukkig blijft de connectie met Amsterdam, Aimée werkt nog fulltime bij De Nederlandsche Bank. Dit betekent dat ze elke dag belachelijk vroeg in de trein zit. “6 uur is wel echt vroeg inderdaad. Maar het went! Er is hier op dit moment geen ander bedrijf of andere baan dichter bij huis die mij over kan halen om in Amsterdam te stoppen. En zo houd ik ook connectie met de stad, een prima combinatie als je het mij vraagt!”

Aimée weet dus alles over het leven als hardwerkende moeder. Daarom neemt ze ons vanaf nu regelmatig mee in haar leven. More coming soon… stay tuned!