Dag in dag uit zijn we er maar druk mee; social media. Het is van onmisbare waarde voor jouw bedrijf. Want als je social media slim inzet, kan je ontzettend veel mensen bereiken. En dus ook klanten! Maar als je niet oppast, slokt het al je tijd op. En hetzelfde geldt voor het schrijven van blogs of het maken van video’s. Je kunt er de hele dag druk mee zijn. En dat hoeft niet! In dit artikel leggen we uit hoe een contentkalender jou kan helpen met het organiseren van al je social media, blogs en video’s.

Gebruik categorieën, groepeer content en plan in

In deze blog legden we je uit hoe je efficiënt omgaat met alle content die je wilt publiceren. Content zijn blogs, artikelen, interviews, foto’s, quotes, video’s en alles dat je online en offline verspreidt. Super belangrijk voor je marketing en PR, want je wilt jezelf en je bedrijf/producten natuurlijk in the picture zetten voor nieuwe klanten.

Tijdbesparend werken met een contentkalender

Maar dat het tijdrovend is, weten wij als geen ander. Je kunt er gemakkelijk een hele dag mee bezig zijn. En als je dat niet bent, dan denk je er waarschijnlijk veel aan. Wij hebben daar een oplossing voor bedacht; een contentkalender. Eén kalender, waar je alles in zet wat je wilt publiceren. Van een video, blog tot een foto op Facebook. Je hebt alles in beeld en op één overzicht.

De voordelen van een contentkalender

Wij werken er zelf al jaren mee en het is echt super handig, tijdbesparend en efficiënt. Het meest voordelige is dat je door een contentkalender vooruit kan plannen. Je kan namelijk voor de komende maand al bedenken wat je wanneer wil plaatsen. Wij werken zelf ongeveer een week vooruit. 1 dag in de week schrijven wij alle blogs en plannen we alles in. Zo hoeven we ons daar de rest van de week niet meer druk om te maken!

Gratis download

Wij hebben een speciale ‘De meiden van Noppen’ contentkalender gemaakt, die je hier gratis kunt downloaden. In het bestand staat een uitleg zodat je precies weet hoe het werkt. Laat je weten wat je er van vond en of je nog dingen mist?

-X- Britt en Lynn
De meiden van Noppen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.