Stilstaand water stinkt en talent heeft soms verse grond nodig!

Kortom, ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling om zo te blijven groeien, mijzelf te inspireren en te blijven leren. Zo volg ik ieder jaar voor mezelf een aanvullende opleiding en dat is ook het fijne van mijn vakgebied; Ik ben nooit uitgeleerd. Verder bezoek ik regelmatig lezingen of workshops om zo mijzelf scherp te houden.

Vanuit stilte ontstaat creativiteit

Door de persoonlijke ontwikkelingen (en door vaak dezelfde fout te maken…, uiteindelijk leer je het wel;)) heb ik wel geleerd om meer rust toe te voegen. Deze rustperiodes zorgen ervoor dat hetgeen je hebt geleerd ook een beetje kan landen. Juist vanuit stilte ontstaat creativiteit en daardoor de beste ideeën.

Informatie laten landen

Deze manier werkt het voor mij het beste, maar daar ben ik ook door schade en schande achter gekomen. Voorheen kon ik al naar een andere opleiding, cursus of workshop kijken terwijl ik nog met een andere bezig was. Juist het laten landen van de informatie en toepassen in de praktijk werkt voor mij het beste. En dan begint het vanzelf wel weer te kriebelen als het tijd is voor iets nieuws…

Geleerde in de praktijk brengen

Ik raad anderen aan om jezelf zeker te blijven ontwikkelen, want stil staan is achteruitgaan. Geef jezelf wel voldoende rust en ruimte om het geleerde ook in de praktijk te brengen en het tot je door te laten dringen (vaak duurt het even, dus neem je tijd) voordat je doorsjeest naar het volgende. Even Bewust stil zijn zeg maar. 

Met een Bewusssste groet,

Josette

Over de auteur: Josette Jimmink

Eigenaresse Bewussst
Josette gooide haar leven de afgelopen 2 jaar flink om. Ze woonde in Amsterdam en had daar een drukke job in de effectenhandel. Nu woont en werkt ze vanuit Alkmaar aan ‘Rust in de Kop’ met haar bedrijf Bewussst. Ze geeft yoga en massages op locatie. Wat een ommezwaai! Hoe ze dat heeft gedaan? Houd haar blogs in de gaten!

Alle artikelen van Josette

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.