Een eigen winkel runnen. Voor veel vrouwen een droom, toch?! Zo ook voor Kim, die al meer dan een jaar haar eigen dameskledingwinkel runt in Schagen. #dehemel! De meiden van Noppen waren super benieuwd hoe Kim haar winkel en alle toffe items zichtbaar maakt bij haar klanten. In deze blog geeft ze daar antwoord op.

Hoe maak jij je zichtbaar?

“Hoe meer mensen in je winkel komen, hoe beter. En hoe meer omzet, hoe leuker. 🙂 Ik zorg dan ook altijd dat we overal goed zichtbaar zijn. Instagram is een grote doelgroep om klanten te laten zien wat je in huis hebt, net zoals Facebook. Face to Face is natuurlijk ook erg belangrijk. Ik denk nog altijd wel het allerbelangrijkste! Een goede vibe in de winkel, leuk personeel en goede outfits en tips voor de klant maken je winkel tot een groot suc6.”

“Zondag 4 november hadden we een groot event samen met wat lokale ondernemers, super leuk om te zien dat er dan zoveel animo voor je winkel is en iedereen je winkel bezoekt. We hadden zelfs 2 meiden uit Groningen die speciaal naar ons toe kwamen! Dat dan wel weer door onze Instagram pagina en de samenwerkingen die we hebben met influencers. De lokale ondernemers haalden er een goede klantenkring uit en de sfeer was super. Daar word ik als ondernemer dan echt heel blij van, als een idee zo onwijs goed uitpakt.”

Wat vind jij de meest fijne manier om je bedrijf zichtbaar te maken?

“De shoots voor onze Instagram pagina en iedereen die daar zo blij van wordt. Mijn vriendinnen die mij helpen als model, de meiden uit de winkel die zo enthousiast zijn of het lenen van mijn vriendin haar prachtige huis.”

“En dan wachten op de foto’s! En als ze dan ook nog zo leuk zijn geworden… Dat vind ik een super leuk deel van mijn ondernemerschap. Net als ideeën bedenken en uitwerken en samen met Mascha (onze creatieve input) de leukste flyers, posters en posts maken. Ik vind het superleuk om mezelf en mijn bedrijf neer te zetten als echt mijn eigen ding, met mijn eigen ideeën. Hoe fijn is het als je daar dan complimenten over krijgt?!

Wat vind je lastig?

Soms vind ik het lastig om altijd actief en alert te blijven. Want ben je dat niet en kak je een beetje in, dan merk je dat niet direct maar uiteindelijk wel. Nieuwe ideeën en leuke plannen maken kosten tijd en heel veel hersenspinsels in je koppie. Daarin moet ik nog even een goede middenweg bedenken, ik probeer altijd origineel te zijn en dat kost veel tijd en speurwerk.
Want ja… in de picture moet je altijd blijven!

Kim

Over de auteur: Kim Bleeker

Eigenaresse van kledingwinkel Donna Lissa By Kim
In 2017 kwam er een enorme kans op haar pad; of ze een supergrote dameskledingwinkel op DE plek aan de Gedempte Gracht in Schagen over wilde nemen. Als ondernemersdochter hoefde ze daar niet lang over na te denken! Donna Lissa By Kim is inmiddels een feit. En daar komt héél veel bij kijken. Lucky us, want Kim deelt haar avonturen met ons! 

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.