Wij zijn fan van onze contributors. Ze hebben een tof bedrijf of zijn gek van hun passie en stralen dat uit. Heerlijk om daar verhalen over te lezen. Wij willen ze graag nog beter leren kennen en hoe kan dat beter dan ze te vragen naar hun favoriete Netflix-serie of wat ze doen als er niemand thuis is? Precies. Oeh, wij zijn benieuwd!

Deze keer is Lindsey aan de beurt!

Je wilt een ticket naar… omdat?

“Als eerste zou ik zeggen, Italië! Dat is echt mijn favoriete vakantieland. We zijn er een aantal keer geweest en wanneer je het vliegtuig uitstapt, voel je meteen al een relaxte sfeer. Lekker op de fiets naar het strand, lunchen op ‘de Bagno’ –strandtent, zoals de Italianen het noemen- dobberen in een warme zee, ‘s avonds lekker een hapje eten ergens met een wijntje erbij. We zijn gek op Italiaans eten! Dit kan natuurlijk ook in een ander vakantieland maar bij ons is het puur het gevoel in Italië. Wie weet ooit een 2e huisje!”

“Maar toch, als ik nu een ticket mag uitzoeken zou ik denk ik naar Fins-Lapland gaan. Het lijkt me fantastisch om het noorderlicht te zien en te slapen in een iglo. En als ik daar toch ben zou ik zeker willen skiën, met de hondenslee mee willen en schaatsen op een meer. Schaatsen in Nederland op natuurijs vind ik al leuk, maar met zo’n omgeving zoals daar lijkt dat mij echt tof! Hij staat op de bucketlist!”

Wat doe je als er niemand thuis is?

“Donderdag is mijn vrije dag en dan is Nick aan het werk. Stiekem vind ik het helemaal niet erg om even alleen te zijn. Alles kan op je eigen tempo. Meestal ga ik lekker het huis schoonmaken want ja, als de man thuis is dan wordt dat niks. En om het schoonmaken aan hun over te laten is ook geen optie.”

Ik vind het heerlijk als alles weer netjes en schoon is. Muziekje aan en gaan! Af en toe een rust momentje met een lekkere lunch of een kop thee en de vtwonen. Ook gooi ik altijd ons bed in de was en dan lig ik ’s avonds met een voldaan gevoel in een schoongewassen, fris, wit bed. Ik kan heeeel blij worden van dit moment!”

Wat is jouw lievelingsserie op Netflix?

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik ’s ochtends alleen het nieuws kijk en voor de rest kijk ik bijna geen tv. ‘s Avonds in bed een serie doen we eigenlijk wel elke dag. Op het moment kijken we ‘La casa de papel’. Een hele goede serie waarin iedereen zijn persoonlijkheid op een geweldige manier speelt. Ook vind ik Touch, Queen of the South en Tyrant goede series!”

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

“Oei deze is lastig! Ik vind zoveel dingen leuk. Lekker genieten in de tuin, luisterend naar de vogeltjes word ik al onwijs blij van. Maar een dagje strand, shoppen of terrassen kan ik ook van genieten. Ik word al snel blij van de kleine dingen met lieve mensen om mij heen. En ohja, mijn perfecte dag begint toch zeker wel met een lekker gebakken eitje van Nick!”

Ben je meer een ochtend- of een avondmens?

“Ook weer lastig, maar ik denk toch ochtendmens! Snoozen doe ik dan weer wel. Heel even op mijn telefoon en dan hup, eruit! Dan spring ik onder de douche en daarna een lekker ontbijtje maken. Vaak is dat yoghurt met granola en wat fruit. Dan kan mijn dag beginnen.  Ik spring op mijn fiets naar het werk. Daar word ik nog wakkerder van en vind ik helemaal niet erg! Maar als het gaat om een gezellig feestje met mijn vriendinnen, kunnen we zo weer tot in de vroege uurtje doorgaan. Achja, dat noemen we dan ook maar een ochtendmens!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.