Na Christa blikt ook contributor Kim terug naar de zomer. Wat heeft Kim geleerd de afgelopen maanden en wat gaat ze de komende maanden anders doen? Wij zijn benieuwd!

Wat was jouw grootste leerpunt de afgelopen maanden? En waarom?

“Ik heb de afgelopen maanden zoveel geleerd. Ik zat in een rollercoaster van beslissingen nemen, ideeën opdoen, kleding inkopen en social media beheren. Ik was een startende ondernemer die ineens zoveel nieuwe beslissingen moest maken. Wauw, wat leuk! Maar ook zo spannend. Mijn hoofd liep over van ideeën. Denk aan het vernieuwen van de etalages, de laatste trends opvolgen en ideeën opdoen voor onze winkel. Heftig, maar oh zo leuk.”

Grootste leerpunt
“Mijn grootste leerpunt is dat je altijd dicht bij je eigen gevoel moet blijven, want dat werkt in alle opzichten het beste. Keuzes maken die het dichtst bij jezelf staan zijn de beste en ja, dan maak je ook wel een eens keuze die later niet de beste blijkt te zijn. Ook daar leer je van en dat maakt je een betere ondernemer.”

Wat heb je ervan geleerd?

“Ik heb geleerd om mijn enthousiasme iets meer te doseren, mijn inkoop kritischer te bekijken en te kiezen voor de dingen die mij gelukkig maken. Het verkopen heb ik mijzelf in al die jaren al eigen gemaakt, maar het inkopen en alles eromheen maakt je werk net iets anders. Tot nu toe gaat het mij prima af. Het eerste jaar zit erop en was een groot succes. Nu op naar het volgende jaar.”

“Mijn Facebookpagina en vooral mijn Instagram account is een front geworden waar mensen graag op kijken. De samenwerkingen met superleuke influencers hebben voor veel verkoop gezorgd. Straks knallen we door met een leuke shop via Instagram: een Insta-shop! Ik vind het superleuk om te leren, ondanks dat het ook weleens een nachtje minder slaap oplevert.”

Wat ga je in de laatste maanden van 2018 anders doen?

“De laatste 4 maanden van 2018 gaan we door zoals we de afgelopen maanden hebben gedaan en dat is KNALLEN. Hopelijk krijgen we dan dezelfde resultaten en zorgen we ervoor dat onze klanten graag bij ons blijven winkelen. Ik blijf handelen naar de leerpunten van afgelopen jaar. Ik heb er zin in!”

Liefs, Kim

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doelgericht en effectief werken; zo doet ontspanningsdeskundige Josette dat! - De meiden van Noppen - […] to the plan! Ik vind alles leuk, maar zoals Kim Bleeker al aangaf in haar blog; mijn enthousiasme soms…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.