Terwijl Nederland langzaamaan uit de zomerslaap ontwaakt, verschijnen er al verschillende aankondigingen van interessante en inspirerende events, workshops en lezingen via social media. Wil je iets nieuws leren? Ben je ergens nieuwsgierig naar? Of wil je inspiratie op doen? Daar zijn deze gelegenheden perfect voor. Wij zijn inmiddels verslaafd aan de energie boost die je mee naar huis neemt. Daarom delen wij drie events met je die wij zelf hebben bezocht het afgelopen jaar en één event dat hoog op ons lijstje staat.

En onthoud hierbij; “Alles wat je echt wilt bereiken, ligt één stap buiten je comfortzone.”

1. De Bewustzijn School

Een bezoek brengen aan De Bewustzijn School in Amsterdam lag ver buiten onze comfortzones. Mind, energie, spiritualiteit. Voor deze onderwerpen hadden wij, als nuchtere Westfriezen, precies nog nooit interesse getoond. Een workshop over ‘Succesvol in geluk’ met een inspirerende ondernemer bracht daar verandering in. Het bracht ons een leuke en gezellige middag met veel nieuwe inzichten. Als je meer wilt leren over je mind, energie en spiritualiteit is dit zeker de juiste plek.

2. Persoonlijk Meesterschap

Een event van Michael Pilarczyk staat hoog genoteerd op ons lijstje. Als trouwe podcastbesluiteraars moeten wij daar natuurlijk naar toe. Michael organiseert events voor iedereen die zijn of haar mooiste leven wilt leiden. Daarnaast organiseert hij specifiek events voor ondernemers. In september kun je naar het event Persoonlijk Meesterschap, wat voor iedereen toegankelijk is. Zeker ook voor mannen. Het schijnt dat zijn events je een andere kijk op je leven geven en bij je naar boven haalt, wat je nu eigenlijk echt wilt in het leven. Michael deelt inzichten waarbij je meer succes, plezier, rust, geluk en vriendelijkheid kan ervaren in je leven. Wij zijn benieuwd en als we zijn geweest, laten we je zeker weten hoe wij dit event hebben ervaren.

3. The Goaldiggersclub Session

The Goaldiggersclub Session in Amsterdam is een aanrader voor vrouwen die benieuwd zijn naar de verhalen van inspirerende en succesvolle vrouwen, waarin zij hun successen en leermomenten delen. Op 30 september vindt er een nieuwe editie plaats, gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met de inspirerende vrouwen. Een hele leuke middag, met als resultaat voor ons heel veel enthousiasme en inspiratie om zelf aan de slag te gaan met onze ambities en dromen.

Op dit moment zijn wij ons lijstje met inspirerende lezingen, events en workshops aan het samenstellen.
Heb je tips? Deel deze met ons!

-X- Britt en Lynn
De meiden van Noppen

0 reacties