Precies een half jaar geleden waren wij nu aan het bijkomen van een fantastisch weekend. Op 8 april 2018 organiseerden wij namelijk een event vol topsprekers met inspirerende verhalen over carrière en ondernemen. Uiteraard inclusief lekkere hapjes, drankjes, toffe winacties en een goodybag. Speciaal voor ambitieuze en ondernemende vrouwen!

Wij waren heel benieuwd hoe het nu een half jaar later met onze sprekers gaat! Oprichtster van fitclub Snel Fit en marketingexpert Denise Snel stond hoogzwanger op het podium tijdens ons event. Super stoer én met een heel inspirerend verhaal. Ze vertelt in deze blog hoe het nu met haar gaat!

Hoe kijk je terug op het event, dat op 8 april 2018 plaatsvond?

Heel goed georganiseerd en een eer om als spreker gevraagd te worden. Ook ervaren dat ik vaker zou willen spreken, maar er wel in moet verbeteren. Maar ach, het feit dat ik hoogzwanger was op dat moment hielp niet echt mee. Kortom, als jullie weer iemand zoeken, dan doe ik graag mee 🙂

Wat heb je de afgelopen zes maanden meegemaakt?

Nou, heb je even? Ik ben moeder geworden van mijn tweede dochter en heb, na een heel heftige bevalling, mijn oude leven inmiddels weer opgepakt. Maar dan met een heel lief klein (en dik! haha) meisje erbij. Ben weer begonnen met het geven van bootcamps en personal training én werk weer als marketing expert bij Reyez!, een digitaal bureau in Alkmaar. Ik sla nog steeds geen borrel of feestje over, zit te veel op Instagram en geniet zoveel mogelijk van het leven. Samen met mijn gezin, maar ook als mens/partner/vriendin. Hoop te doen dus, altijd!

#Yolo

“Wat ik heb geleerd? Dat het hebben van twee kinderen heus niet hoeft te betekenen dat je sociale leven, carrière en plannen voor de toekomst helemaal on hold moeten. Het krijgen van een tweede kind ging mij veel makkelijker af dan het krijgen van de eerste. Moeder worden was voor mij een enorme life changer, deze keer heb ik geen last gehad van dat gevoel. Sterker nog, ik moet steeds op de rem trappen omdat ik zoveel uit het leven wil halen! En dat kan, want #yolo. Maar ik heb ook geleerd: family first. Op het moment dat ik keuzes maak waar mijn gezin onder gaat leiden, dan stop ik meteen.”

“Ik heb ontdekt wat voor mij belangrijk is in het leven”

“Sterker dan ooit voel ik dat het in het leven echt draait om heel eenvoudige dingen. Mijn oudste dochter die mijn nagels lakt, de jongste die een enorme glimlach op haar gezichtje tovert als ze me ziet en samen met vriend naar een bruiloft van goede vrienden, om daar ook onze eigen liefde te voelen oplaaien. Sorry- ik verdrink nu in clichés, maar dat is wat voor mij telt. En oh ja, ik ben minder kleding gaan verzamelen. Want dat deed ik: kopen om het kopen. En dat patroon probeer ik nu te doorbreken.”

“Kortom, ik heb ontdekt wat voor mij belangrijk is in het leven en de prio’s nóg meer onderstreept. Nu is dat mijn gezin en komt werk even op een andere plek. Neemt niet weg dat ik in die 30 uur dat ik werk 1000% geef en nog altijd vol zit met ambitieuze plannen.”

Wat zijn je (nieuwe) plannen en dromen voor komende periode of jaren?

Allereerst dus persoonlijk geluk voelen en dat ook aan mijn kinderen geven. Ervoor zorgen dat zij in deze harde samenleving zelfverzekerd en met wijze blik de wereld in kijken. Daarnaast mijn bedrijfje Snel Fit in stand houden en mezelf meer ontwikkelen als trainer. Momenteel werk ik in loondienst, maar ik zie mijzelf op den duur weer zelfstandig ondernemen en andere ondernemers versterken met mijn marketing-kwaliteiten.

Favo quote

Tot slot vragen we Denise naar haar favoriete quote. “Eerlijk gezegd vind ik heel veel quotes corny, en dat terwijl ik mezelf steeds meer betrap op clichés, haha. Maar deze vind ik wel heel mooi: “Take a step back today, look at all those beautiful things you have.”

Liefs, Denise

Check de aftermovie hieronder voor een indruk van het event!

0 reacties