Marketingstrategie en groeiplan

Tijdens dit 8 weken traject werken we intensief samen aan jouw bedrijf. Wij helpen jou grote stappen te maken, waardoor je bedrijf en je financiën groeien.

Ben jij een ondernemer en wil je nu écht gaan knallen met je bedrijf? Vind je het moeilijk om een duidelijke strategie en een concreet plan van aanpak voor je bedrijf te maken? Heb je geen idee hoe je jezelf onderscheidt van concurrenten in een overvolle markt? Wil je beter zichtbaar zijn voor de leukste klanten?

Wij helpen ondernemers om te groeien met hun bedrijf, door vanuit een duidelijke, concrete en doeltreffende marketingstrategie te werken. 

Met een doelgerichte aanpak en een duidelijk groeiplan ga je veel meer klanten aantrekken, waardoor je financieel groeit!

  Het traject

  Tijdens het adviestraject werken we 8 weken samen. Je gaat aan de slag met de strategie van jouw bedrijf. Want ‘een droom zonder een plan, blijft slechts een wens’.

  Samen maken we een sterk fundament voor jouw bedrijf. Zo krijg je helder waar je naartoe wilt groeien de komende jaren en welke doelen daarbij horen. Je krijgt nog meer inzicht in jouw bedrijf, missie, de leukste klanten en hoe je hen bereikt.

  Vanuit een helder fundament gaan we aan de slag met het opzetten van jouw (online) marketingstrategie. Wij leren je hoe je jezelf en je bedrijf op een consistente en succesvolle manier in the picture zet bij potentiële klanten. Wij leveren concreten verbeterpunten aan voor jouw website en social media accounts. 

  Bovendien zorgen wij voor tools zodat je hier op een tijdbesparende en efficiënte manier mee aan de slag kunt gaan.

  Suzet van Rooij

  Ik ben superblij dat ik heb deelgenomen aan het adviestraject. Vol goede moed en duidelijke plannen kon ik daarna aan de slag. Wat ik minstens net zo waardevol vond, waren de 2 skype sessies die volgden na de adviesdag. Die brachten mij weer nét even die extra focus die ik soms even uit het oog leek te verliezen. Hun advies is eerlijk en duidelijk, waardoor ik na die gesprekken weer precies wist welke kant ik op moest gaan.

  Thessa Dudink-Latupeirissa

  “Binnen 1 week na de livedag had ik al grote stappen gemaakt. Bizar wat er op je afkomt als je weer in de goede energie zit!”

  Karin Noppen

  “Dit helpt echt om een duidelijk beeld voor je bedrijf te realiseren en om daar direct een concrete en makkelijke marketing- en social media planning voor te maken.”

  Vivianne Kapiteijn

  Wat een motivatie boost! Het was enorm verhelderend het adviestraject. Alles wat we hebben uitgewerkt zat al ergens in mijn hoofd en door het stappenplan deze dag heb ik het allemaal een plekje kunnen geven en is mijn hoofd veel minder chaotisch.”

  Herken jij dit?

  • Vind je het moeilijk om te bepalen wat jou en jouw bedrijf uniek maakt?
  • Heb je geen duidelijke (marketing)strategie voor je bedrijf?
  • Wil je meer zichtbaarheid en klanten?
  • Wil je jouw bedrijf professionaliseren?

  Wij helpen je graag! Tijdens ons adviestraject zorgen we er samen voor dat je een sterk fundament en een concrete marketingstrategie en groeiplan maakt, zodat je kunt groeien met je bedrijf. 

  Het resultaat

  Je hebt je focus en (financiële) doelen helder

  Je hebt een duidelijke marketingstrategie voor het komende jaar in handen

  Je weet wat jou uniek maakt en hoe je dat zichtbaar maakt bij je leukste klant

  Je werkt vanuit een concreet plan van aanpak, inclusief maand- en weekplanning

  Je komt professioneler en betrouwbaarder over

  Je valt op een consistente manier op bij potentiële klanten

  Je werkt op een gedisciplineerde manier aan je bedrijf, waardoor je financieel groeit

  Jennifer Tijssen

  Super mooie dag. Veel oehh en ahh momenten. Mooie handvatten om scherper te krijgen wat mijn hogere doel is met mijn bedrijf. Ik heb nu houvast en duidelijkheid in wat en waar ik voor sta. Het heeft mijn hoofd leeggemaakt omdat ik nu veel bewuster, sneller en scherper kijk naar wat er nog mist in de de basis van mijn onderneming.”

  Suzet van Rooij

  Je krijgt nieuwe inzichten, weer frisse energie, meer vertrouwen in jezelf, leert op een bepaalde manier te denken en raakt geïnspireerd door jullie. Het adviestraject gaf mij het inzicht dat het écht een succes kan worden, als je maar doelen stelt.”

  Monique Konijn

  De eerste reactie na het adviestraject? Motivatie! Ik heb nu helderheid wat betreft het beeld van mijn bedrijf en de verbeterpunten. Ik heb genoeg stof om in 2019 mee aan de slag te gaan. Ik raad dit andere ondernemers aan voor extra motivatie, marketingadvies en een frisse blik op je bedrijf.”

  Lisette Cramer

  Dit is echt een goed plan van aanpak voor je bedrijf. Leuk om zo te sparren over je eigen bedrijf. En belangrijk dat je specifieke doelen op papier zet voor jezelf.”

  WERKWIJZE

  l

  #1 Intake

  Tijdens het strategiegesprek leren we elkaar wat beter kennen. Wij vormen zo een eerste beeld van jouw situatie en obstakels, wat jij aanvult met een intake formulier. Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden op het adviestraject.

  #2 Adviesdag

  Tijdens een live adviesdag brengen we je (financiële) doelen in kaart, bepaal je je aanbod en stellen we je marketingstrategie samen waarmee je je leukste klanten bereikt. Je leert hoe je jezelf op een consistente en succesvolle manier op laat vallen bij potentiële klanten. Bovendien zorgen wij voor praktische (planning)tools die je helpen om jouw plan van aanpak succesvol uit te voeren. Je gaat naar huis met een concreet plan van aanpak en een groeiplan.

  w

  #3 Sparren & Feedback

  Om je ook bij de uitvoering van jouw strategie te blijven ondersteunen, plannen we twee telefonische sparringsessies na de adviesdag. Tijdens deze telefoongesprekken krijg je feedback op je aanpak. We bespreken alles tijdens dit telefoongesprek en jij kan uiteraard al je vragen stellen.

  CONTACT

  12 + 2 =