“Afgelopen week heb ik een redelijk rustig en relaxed weekje gehad. We werden verrast door een telefoontje, dat we de trotse eigenaar zijn van een strandhokje bij Schoorl aan zee. Eindelijk een plekje waar ik zo heerlijk relaxed kan zijn.”

“Deze week staat in het teken van de Hemelvaartsmarkt waar ook MamaMieppie weer staat. Samen met jongste zoon Pim verkopen we weer de lekkerste olijven en tapenades, maar voor het zover is moet alles wel gehaald en gemaakt worden.”

“Aangezien ik niet over een rijbewijs beschik (voor ieders veiligheid beter dat ik die niet heb;-) ), moet alles wel weer op de fiets gehaald worden. Gelukkig beschik ik over een super transportfiets waarmee ik alles kan halen en gelukkig is het dit keer ook weer gelukt!”

“Nu snel een bak koffie. En dan gaan we aan de bak. De lekkerste olijven marineren, de heerlijkste tapenades maken en niet te vergeten de meest overheerlijke borrelchampignons bereiden.”

“Mocht je dit willen proeven, kom dan a.s. donderdag 10 mei naar de Hemelvaartmarkt in Noord-Scharwoude. We staan daar ter hoogte van de Deen van 09.00-17.00 uur.”

Zie ik jullie dan?? Gezellig!!
Groetjes Miranda