He he, eindelijk weer een klein stukje blog van MamaMieppie! Door heel veel drukte kwam ik er telkens niet aan toe. Maar nu Britt en Lynn een aantal vragen stelden over hoe ik mezelf en mijn bedrijf zichtbaar maak, werd het toch weer een stukje makkelijker. Dus hierbij, mijn antwoorden!

Hoe maak jij jezelf en je bedrijf zichtbaar?

Ik maak mij zichtbaar via Facebook en Instagram, maar ik merk dat mond-tot-mondreclame het beste werkt. Facebook vind ik een ideaal platform om elke week mijn weekmenu’s op te plaatsen. Ik ben er 2 jaar geleden mee begonnen en mijn werk is ontploft! Instagram gebruik ik vaak om foto’s te plaatsen van mijn gerecht of mijn hapjesschalen. Zo richting de aankomende feestmaand december neemt de vraag naar de hapjesschalen nu al toe. Twitter en Snapchat heb ik ook geprobeerd, maar dat werkt niet voor mij. Of ik snap het gewoon niet (ha-ha).

Wat vind je lastig?

Het lastigste vind ik om mezelf te pitchen. Ik ben meer van het aanpakken, dan iets over mezelf te vertellen. Misschien dat ik daarom ook wel netwerkborrels vermijd. Geen slimme zet denk ik zelf. Dat is dus een van mijn speerpunten in 2019. Ik vind het ook vreselijk om op de foto te gaan. Sta er altijd stom op, al zeg ik het zelf. Ik toon liever mijn hapjes. “Het zou wel leuk zijn om jou in actie te zien’, heb ik toch al een aantal keer gehoord.

Plannen voor 2019

Vandaar dat er op mijn lijstje voor 2019 een fotoreportage over mij en mijn werk gepland staat. Een netwerkborrel bezoeken en mijzelf zichtbaar maken, dat zijn alvast twee goede voornemens. Ik ga er hard aan werken om mijn mooie bedrijf nog meer in de picture te zetten in 2019!

Miranda

Over de auteur: Miranda Groen

Eigenaresse MamaMieppie Hapjesservice
11 jaar terug is Miranda begonnen om hapjes te verzorgen voor feestjes en andere gebeurtenissen. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en verenigingen. Vanaf het 1e moment is het 1 groot succes. Ondertussen zijn daar ook de heerlijkste olijven en tapenades bij gekomen die ze via de webshop verkoopt én sinds 1 jaar is daar ook nog een maaltijdservice bij gekomen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.