Leuk nieuwtje van De meiden van Noppen! Wij krijgen steeds vaker de vraag om eens koffie te drinken. Om even een uurtje te sparren of om mee te denken met de plannen, ideeën of struggles van andere (startende) ondernemers. Dat vinden wij enorm leuk! Jezelf omringen met like-minded people is namelijk fantastisch. En koffie drinken ook. Maar om het voor ons beiden nog net ietsje waardevoller te maken, werd het tijd om dit wat professioneler aan te pakken.

Daarom houden wij vanaf nu elke vrijdag sparringsessies! Tijdens een sparringsessie krijg jij alle ruimte om al je vragen aan ons te stellen. Want je merkt waarschijnlijk ook wel dat je niet alles met je vrienden, familie of partner kunt bespreken. Soms is het fijn om een idee, plan of probleem voor te leggen aan een onafhankelijk persoon die met je meedenkt en je stimuleert.

Waar we jou o.a. mee kunnen helpen

Het is onze missie om ambitieuze, ondernemende vrouwen te inspireren en motiveren om het beste uit hun leven te halen. En om echt in actie te komen. Dat is ook precies waar we jou tijdens een sparringsessie mee gaan helpen. Want naast dat wij vrouwen heel goed kunnen praten ;-), maken we ook graag onze ambities waar! We kunnen jou o.a. helpen met vragen over:

  • Het starten van een bedrijf. Van inschrijven bij de KvK, concrete plannen maken, het vinden van je eerste klanten tot financiën.
  • Marketing en zichtbaarheid. Weet je niet goed hoe je jezelf kunt promoten? Wil je sparren over social media? Wij zijn lopende ideeën-fabrieken en brainstormen graag met je mee!
  • Productiviteit. Voel je je gestresst, mis je overzicht in je werk en voel je dat je door de dag ‘geleefd’ wordt? Dat is niet goed voor je productiviteit. Wij kunnen jou helpen weer overzicht en structuur te krijgen.

Hoe het werkt

Wij sturen je van te voren een korte vragenlijst zodat we je iets beter leren kennen. Tijdens de sparringsessie mag je alles vragen wat je wilt. Wij zijn concreet en to the point en helpen je met de dingen waar je tegenaan loopt. Je neemt je laptop en/of je notitieboek mee en we gaan aan de slag met jouw leven en jouw plannen. Wij zijn er om jou te helpen en te stimuleren.

  • Een sparringsessie duurt 1,5 uur en vindt plaats op vrijdag.
  • Het gesprek is face to face bij ons in Schagen of via Skype.
  • Een sparringsessie kost € 50,- incl. BTW.

Klinkt dit als iets voor jou? Super leuk! Stuur een mailtje naar info@demeidenvannoppen.nl, dan plannen we een sessie in!

0 reacties