Over Britt en Lynn

Wij zijn twee zussen uit de Kop van Noord-Holland. Na onze communicatie- en business studies hebben we beiden onze sporen verdiend in de marketing- en communicatiebranche. Samen hebben we meer dan 15 jaar ervaring in de meest uiteenlopende sectoren; van overheid, onderwijs, journalistiek tot de evenementenbranche. Wij zijn opgegroeid in een gezin waar werken en persoonlijke ontwikkeling centraal stond. De stap naar een eigen onderneming als sparringpartner en adviseur was voor ons dan ook een hele logische. Niets leuker dan het helpen van andere ambitieuze ondernemers!

Sparringpartner en adviseur

Tegenwoordig helpen wij met veel plezier vrouwelijke ondernemers met het groeien van hun bedrijf zodat ze hun droombedrijf runnen. Het is onze missie om ambitieuze vrouwen die van het goede leven houden te inspireren en te motiveren om alles uit hun leven en hun bedrijf te halen. Wij werken 1 op 1 samen met onze klanten tijdens adviestrajecten en sparringsessies. Daarnaast delen wij onze kennis, tips en tools via onze blog, nieuwsbrief en social media accounts.

Inside information

9

Vanaf een jaar of 11 verdienden we ons eerste geld met tulpen koppen. Verschrikkelijk vonden we het! Maar daar komt wel onze hard werken mentaliteit vandaan.

9

We hebben altijd verse bloemen in huis. Tulpen zijn onze favoriet!

9

We houden van het goede leven en wij proosten graag op mooie momenten en resultaten.

9

Naast zussen en businesspartners zijn wij ook nog borrelvriendinnen, shopmaten en buurvrouwen.