Over Britt en Lynn

Leuk dat je benieuwd bent naar de twee dames achter ‘De meiden van Noppen’. Wij zijn Britt en Lynn Noppen, oftewel: De meiden van Noppen. Twee ambitieuze zussen die begin 2017 besloten om samen een bedrijf te starten. En daar kwamen uiteraard heel wat ondernemersavonturen bij om de hoek kijken!

Hoe het allemaal begon

Op jonge leeftijd zagen wij al het voordeel in van samenwerken. Het is voor ons dus geen verrassing dat wij naast zussen, buurvrouwen en vriendinnen sinds 2017 ook businesspartners zijn.

In 2010 startte Lynn met een duale HBO opleiding in communicatie. Britt volgde in 2012. Doordeweeks werken en in de avonden en weekenden studeren. De ideale combinatie voor ons beiden, want 4 jaar alleen maar in de schoolbanken zitten leek ons maar niets. Wij wilden werken en geld verdienen en geen tijd verspillen aan uitslapen en relaxen. 

Onze missie

Het is onze gezamenlijke missie om andere ondernemers te motiveren en te inspireren het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Dit doen wij vanuit ons adviestraject ‘Marketingadvies en groeiplan’, dat ondernemers helpt om te groeien met hun bedrijf.

Inside information

9

Vanaf een jaar of 11 verdienden we ons eerste geld met tulpen koppen. Verschrikkelijk vonden we het! Maar daar komt wel onze hard werken mentaliteit vandaan.

9

We hebben altijd verse bloemen in huis. Tulpen zijn onze favoriet!

9

We houden van het goede leven en wij proosten graag op mooie momenten en resultaten.

9

Naast zussen en businesspartners zijn wij ook nog borrelvriendinnen, shopmaten en buurvrouwen.