About last week…. Tsja.. Als we het zo bekijken, was er weer een hoog borrel-gehalte deze week! En dat weer.. even serieus… Dat is toch heerlijk die zon?! Wij staan ’s morgens toch een stuk vrolijker op! Check onze week hieronder!

Donderdag 28 juni

Deze dag organiseerden we ’s avonds een borrel voor onze contributors. In de middag nog even gezond lunchen. En wat was het gezellig die avond!! Even met elkaar de zomer inluiden. Totaal vergeten om even een groepsfoto te maken.. dus dan maar een foto van de lekkere hapjestafel. Met dank aan Miranda! Bizar lekker!

Vrijdag 29 juni

Vrijdag moest Lynn er weer aan geloven. Hoppa, oefeningen doen. Zo geen zin in… maar door die zon blijft die bikini ook maar in je hoofd rondspoken…. Wel erg motiverend ook, die totaal luie kat op de achtergrond, haha!

Zaterdag 30 juni

Ohhh… Zaterdag was weer even genieten hoor. Deze keer geen Indian Summer voor de meiden, maar Lynn ging heerlijk eten bij haar schoonzusje en zwager. Paëlla & Sangria.. genieten!

Zondag 1 juli

Familie dagje vandaag! Ons broertje heeft een nieuwe job en dat moest uiteraard gevierd worden! Even samen proosten. Gelijk de BBQ maar even aangezet in de tuin bij onze ouders. En check het beste vaderdag kado ooit… die twee ziteieren… dát zit toch lekker!!

Maandag 2 juli

Maandag gingen we weer op het fietsie naar ons kantoor. Britt begon de dag weer uitermate gezond, lekker yoghurtje en een koppie thee.

Dinsdag 3 juli

Van onze contributor Aimée kregen we dit ontzettend leuke cadeautje tijdens de borrel op donderdag. Hoe lief! En hoe tof is dit dan ook?! Gewoon zeep uit een Jack Daniels fles… En lekker dat het ruikt!!

-X- Britt en Lynn
De meiden van Noppen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.