Wat een heerlijke week was dit weer! Het is volop zomer bij De meiden van Noppen! En ook al duurt het nog zeker een aantal weken voordat we beiden eventjes vrij zijn…. we genieten nu niet minder van het weer! Voor en na het werk is het toch fantastisch, dat zonnige weer?! Oké… we zijn wel blij met de airco op kantoor. Maar hé, beter dan regen toch?! Check onze week hieronder!

Donderdag 19 juli (foto 1)

Lynn heeft deze werkdag bij gehouden en ze heeft alle foto’s van die dag in deze blog geplaatst! Deze foto hadden we nog even bewaard voor deze photo diary, te leuk om niet te delen toch?! Lekker met ons broertje en onze oom een terrasje pakken in Amsterdam! Rijkdom!

Vrijdag 20 juli (foto 2)

Vrijdag was het zoals de afgelopen weken weer bloody hot! Britt gaat hier niet zo heel goed op, maar Lynn wel hoor! En Lynn had haar zonnebril de dag ervoor in Amsterdam laten liggen…. dus ze moest dan toch maar een nieuwe kopen. Eindelijk! Even shinen in de auto met de airco op standje 100!

Zaterdag 21 juli (foto’s 3 & 4)

Zaterdag waren we beiden overdag nog aan het werken, maar ’s avonds stond er voor ons beiden een heerlijk relaxt avondje op het programma! Britt ging met onze ouders + vriendje naar het strand in Sint Maartenszee. Lynn ging met vrienden uit eten bij ’t Ankertje in Kolhorn. Heer-lijk!

Zondag 22 juli (foto’s 5, 6 en 7)

Zondag was wederom een topper hoor. Een dag dat we beiden het liefste niks hebben. En dan maar kijken waar we zin in hebben. Even 1 dag in de week zonder druktes en verplichtingen. Lynn lag met al haar vrienden op het strand 😉 (lees hier hoe ze het vond om in haar eentje op het strand te liggen) en dronk ’s avonds een heerlijk glaasje rosé bij onze ouders in de tuin. Britt heeft een nieuwe loungeset voor in de tuin gekocht, dus die lag ook als een koningin te proosten!

Maandag 23 juli (foto 8)

En toen was het alweer maandag! Weer even normaal doen qua eten en drinken. En nieuwe bloemen uiteraard! Wij hebben altijd verse bloemen in huis. Word je toch blij van?! Check deze bos gladiolen bij Lynn thuis dan… Voor € 3,- heb je een week lang plezier van een prachtige vaas vol gladiolen! Worden wij blij van 🙂

Dinsdag 24 juli (foto 9)

We vertelden al eerder over ons zomerrooster… en dat betekent dus vroeg eruit, vroeg naar huis. Maar wij zijn uiteraard ook niet van steen ;-), dus we willen ons nog wel eens laten verleiden door een heerlijke vroege strandwandeling of een rondje snoozen… Britt liep deze ochtend al om half 8 ’s morgens op het strand. En dan krijg je dit soort mooie plaatjes!

Tot volgende week!
-X- Britt en Lynn

De meiden van Noppen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.