Het is weer tijd voor een nieuwe photo diary! Elke week nemen we jullie mee in een kijkje achter de schermen, zodat jullie een beetje beeld krijgen van wat die meiden van Noppen allemaal uitspoken! Check hieronder de afgelopen week.

Donderdag 26 juli (foto 1)

Britt begon de dag met een healthy yoghurtje en een appel. Wat is die meid toch gezond bezig hè. 😉 Even de eerste to do’s voor de dag op een rijtje zetten en dan hoppa, op naar kantoor!

Vrijdag 27 juli (foto 2 en 3)

De vrijdag begonnen én eindigden we op het strand…. Wat we precies gedaan hebben?! Dat laten we z.s.m. weten! In ieder geval iets met een camera… En ’s avonds gingen we een heerlijke duik nemen om even af te koelen. Toch een plaatje die ondergaande zon!

Zaterdag 28 juli (foto 4)

Overdag een beetje studderen, in de avond ergens een drankje doen. Zo ziet de zaterdag er meestal uit. Al kunnen wij ook heel uitgebreid en totaal lui ’s avonds op de bank blijven plakken hoor! Vanavond stond er een poolpary op het programma; een gezellig feestje van ons broertje en zijn maten.

Zondag 29 juli (foto 6)

Vandaag sliepen we beiden heerlijk uit. Alhoewel uitslapen… door het ritme doordeweeks zijn we toch vroeg wakker. Maar lekker kunnen blijven liggen heeft ook wel weer iets relaxt! Lynn pakte de mountainbike voor een rondje en keek aan het einde van de middag de laatste (Thank god ;-)) Tour de France rit met een klein wijntje.

Maandag 30 juli (foto 5 en 7)

Tsja.. en dan zijn er dingen die gewoon even moeten gebeuren in de avond. We proberen de avonden altijd vrij te houden en plannen dan in ieder geval geen dingen die dan nog echt ‘moeten’. Meestal is de energie namelijk al wel verloren ergens midden op de dag 😉 Maar vanavond zat Lynn toch weer achter de laptop… Had ze veel zin in zo te zien, haha! Wel lekker buiten.
Britt ging met vriend Mark mee richting de tennis. Nog net even een zonsondergang meegepikt!

Dinsdag 31 juli (foto 8)

Lynn gaat al bijna verhuizen! Nog ruim een maand en dan wordt het even kamperen. 😉 Het duurt namelijk nog wel even voordat het nieuwe huis klaar is, maar er wordt in ieder geval hard doorgewerkt door Lynn haar vriend en zijn broer! Dinsdagmiddag nam ze stiekem een kijkje.

Tot volgende week!
-X- Britt en Lynn

De meiden van Noppen

0 reacties