Het is weer tijd voor een nieuwe photo diary! Elke week nemen we jullie mee in een kijkje achter de schermen, zodat jullie een beetje beeld krijgen van wat die meiden van Noppen allemaal uitspoken! Check hieronder de afgelopen week.

Woensdag 1 augustus (foto 1)

Tsja.. buiten super warm en binnen de airco super hard aan.. dat kan niet goed gaan! Lynn was deze week echt niet fit. Ze had een zere keel van de airco, dus alle vitaminepillen waren weer ingeslagen om niet ziek te worden. Tot nu toe gelukt…

Donderdag 2 augustus (foto 2)

Mijlpaal voor Lynn… De keet is op de kavel gezet, haha! 😉 De mannen werken lekker door, deze week zijn ze gestart met het lijmen van de binnenmuren. Gelijk een heel ander zicht!

Vrijdag 3 augustus (foto 6 en 7)

Vrijdagavond was het nog zulk lekker weer.. Lynn reed uit het werk snel naar het strand. Bakje salade & een boekje mee… en even helemaal niets in haar eentje!

Zaterdag 4 augustus (foto 4)

Onze oma is onlangs 75 jaar geworden en als cadeautje namen wij opa en oma mee uit lunchen. Dat vonden zij (en wij) natuurlijk fantastisch. Dus hoppa, de drie musketiers (wij en ons broertje) raceten zaterdagochtend naar het altijd mooie Oranjewoud in Fryslan Boppe!

Zondag 6 augustus (foto 5)

Zondag was het tijd voor Popweekend! En als je in Schagen woont.. is het heel moeilijk om niet te gaan. Britt had nog wat werk liggen dat echt af moest, maar Lynn ging toch even richting de markt. Genoten en vervolgens drie dagen bijkomen! 😉

Maandag 6 augustus (foto 3)

Op maandagavond werd het laatste werk in de vroege avond nog even in de tuin bij Lynn afgemaakt. Tot voor kort stonden er fantastische hortensia’s (Strong Annabelle) rond de hele tuin, maar de zon heeft toch best wat schade aangericht!

Dinsdag 7 augustus (foto 8)

Als het even kan, vliegen we ’s avonds na het werk in onze bikini’s en rijden we richting het strand. Britt ging een hapje eten met vriend Mark en Lynn en haar vriend hadden allerlei snaaiwerk mee.. Meer heeft een mens niet nodig toch?!

Tot volgende week!
-X- Britt en Lynn

De meiden van Noppen

0 reacties