Het is weer tijd voor een nieuwe photo diary! Elke week nemen we jullie mee in een kijkje achter de schermen, zodat jullie een beetje beeld krijgen van wat die meiden van Noppen allemaal uitspoken! Check hieronder de afgelopen week.

Donderdag 9 augustus (foto 1)

De dag ervoor (woensdag) kwam er ineens een postbezorger ons kantoor binnen… met een enorme bos rozen… Britt werd verwend door haar vriend Mark met een prachtige bos! Die had even dikke punten gescoord 😉

Vrijdag 10 augustus (foto 2 en 3)

Zien jullie iets bijzonders op foto 3 in Britt haar wijn paal?! We hebben gewoon onze eigen fles wijn.. mijlpaal! Haha! Een paar vriendinnen van Britt kwamen die avond langs om even een kijkje te nemen in ons nieuwe kantoortje. Ze hadden dit als kadootje mee, iets beters hadden ze niet kunnen bedenken.

Zaterdag 11 augustus (foto 4)

Zaterdag was het dan eindelijk Zandstock, ons favo festival! Weer super genoten, een heerlijk avondje met vriendjes en vriendinnetjes.

Zondag 12 augustus (foto 5)

Tsja, en dan worden we toch langzamerhand ook steeds verstandiger. Want Zandstock duurt 2 dagen en De meiden van Noppen gingen alleen op zaterdag. Dat was wel even nieuw. Maar er stond een drukke week op het programma, dus de zondag was hard nodig om even bij te tanken en voor te bereiden. Lynn at als Zandstock-compensatie dan maar even een klein hapje op het terras met haar vriend. Ook heerlijk!

Maandag 13 augustus (foto 7)

Maandag had Britt in de ochtend nog een leuke opdracht af te ronden, waar ze de afgelopen weken druk mee is geweest. In de middag hadden we daarom even tijd vrijgemaakt in de agenda’s, om even bij te praten en om te brainstormen over de komende maanden. En er komt weer veel tofs aan!

Dinsdag 14 augustus (foto 6)

Vandaag begonnen we de dag in het altijd mooie Alkmaar om nieuwe foto’s te maken. Eens in de zoveel tijd regelen we een fotoshoot om weer beeldmateriaal te verzamelen voor onze social media posts. Dus hup, haartjes gefohnd en mooie kleding aan. Let’s shoot! Professionele foto’s zijn toch veeeeeeel mooier dan die van ons, dus dat is elke keer de investering weer dubbel en dwars waard!

Wat vinden jullie leuk om van ons te volgen? Werk- of juist privé dingen? Dan laten we dat volgende week zien! 🙂 -X- Britt en Lynn De meiden van Noppen

0 reacties