Het is weer tijd voor een nieuwe photo diary! Elke week nemen we jullie mee in een kijkje achter de schermen, zodat jullie een beetje beeld krijgen van wat die meiden van Noppen allemaal uitspoken! Het was weer tijd voor een fotoshoot, Lynn is begonnen met inpakken voor de verhuizing, we genoten uiteraard van het weekend en tot slot hebben we weer een super leuke Masterclass Focus & Doelen mogen geven met Publiekfabriek. Check hieronder de afgelopen week.

DONDERDAG 16 AUGUSTUS (FOTO 1)

De donderdagochtend stond in het teken van een fotoshoot voor een hele leuke opdracht. Morgen staat deel 1 daarvan op de blog ;-). ’s Middags aan de bak op kantoor.

Vrijdag 17 AUGUSTUS (FOTO 2)

Britt nam een vrije dag. Ze schreef daar ook een blog over. Ondertussen was Lynn hard aan het werk op kantoor. En hard werken mag beloond worden met een wijntje op de vrijdagavond. Het weekend kan beginnen!

Zaterdag 18 AUGUSTUS (FOTO 3)

Dit keer geen normaal weekend voor Lynn met uitslapen, beetje werken en lezen. Lynn verhuist binnenkort dus er moest ingepakt worden. Gelukkig was daar kat Billy om de nodige hulp te verschaffen. Ging volledig vrijwillig zoals je kunt zien aan Billy ;-).

Zondag 19 AUGUSTUS (FOTO 4 & 5)

Zondag is onze lievelingsdag. Lekker langzaam de dag starten. Nou ja langzaam, Britt deed ’s ochtends haar sportoefeningen en werkte daarna al haar (wekenlang opgespaarde) strijkwerk weg.  Soort van eenmalige opwelling dit ;). Daarna was het tijd voor een heerlijke lunch met vriendinnen op het strand. Lynn sloot de dag af met een lekkere borrelplank op de bank. Van zo’n zondag worden de meiden blij hoor!

Maandag 20 AUGUSTUS (FOTO 6 & 7)

Het is maandag. Een nieuwe week met nieuwe kansen! Britt kwam een inspirerende quote tegen. Net dat beetje extra motivatie om ook echt met die nieuwe kansen aan de slag te gaan. Lynn is een weekje vrij om in te pakken en een soort van uit te rusten. In hoeverre dat mogelijk is tijdens een verhuizing ;-). Ze schiet al wel lekker op. Alle spullen uit de keuken zijn ingepakt en klaar om te verhuizen.

Dinsdag 21 AUGUSTUS (FOTO 8)

Lynn onderbrak haar vakantie en het inpakken om samen met Britt de Masterclass Focus & Doelen te kunnen verzorgen. Dit keer voor een hele leuke, actieve groep vrouwen. En als je dan reacties ontvangt zoals ‘Top, erg inspirerend’, ‘Leuke enthousiaste dames Noppen!’ en als resultaat ‘structuur en realistisch plan van aanpak om mijn doelen te behalen’, tsja dan kunnen we er niets meer van maken dat de dinsdag gewoon een topdag was! De rest van de week is Britt aan het werk op kantoor en werkt Lynn naar de verhuizing toe. Volgende week is het duo weer compleet. Tot de volgende Photo Diary 🙂 -X- Britt en Lynn De meiden van Noppen