Tijd voor photo diary #18! Wij bieden jullie weer een kijkje achter de schermen. Afgelopen week was Lynn een weekje vrij. Nou ja, vrij? Inpakken voor de verhuizing bedoel je! Britt bemande ondertussen het kantoor. Gelukkig zijn we sinds maandag weer herenigd en kunnen we weer vol aan de slag samen.  Check hieronder de afgelopen week!

Woensdag 22 augustus (foto 1 & 2)

Terwijl Britt lekker haar ding deed op kantoor, was Lynn druk met opruimen, uitzoeken en inpakken voor de verhuizing. Aangezien Lynn nogal van de planten is, en hun appartementje voor de komende maanden niet enorm groot is, werd alles bij Britt gedumpt. Vindt Britt helemaal niet erg (foto 2). Als er maar een blijf-in-leven garantie op zit 😉

Donderdag 23 augustus (foto 3)

Wederom een dag op kantoor, dus weinig spannends om te laten zien. ’s Avonds haalde Britt een frisse neus in het parkje vlakbij haar huis. Podcast op en gaan. Echt even ontspannen!

Vrijdag 24 augustus (4 & 5)

Tsja, verschil moet er zijn. Lynn kon wel een dosis vitaminen gebruiken en startte de dag met een fruitschaal. Doet ons denken aan vroeger ;). Britt sloot een dag op kantoor én de week, dat bestond uit werken aan de blog en een aantal nieuwe projecten, af met een lekkere borrel met de buren op kantoor.  Er is altijd een reden om te proosten!

Zaterdag 25 augustus (6 & 7)

Dat De meiden van Noppen van goed en lekker eten houden is inmiddels vast wel bekend, toch?! Liefde gaat door de maag en dat geldt ook voor de sterke mannen die bij de verhuizing van Lynn hielpen. He harde werken werd beloond met een broodje Keur ;). Ondertussen maakte Britt de laatste klusjes af op kantoor en sloot de zaterdag af met een goddelijke borrelplan op de bank. Tijd voor weekend!

Zondag 26 augustus (8)

Tijd voor de jaarlijkse familiebarbecue! Britt begon de zondag daarom maar gezond, met een smoothie vol groente en fruit. Het recept? Een banaan, kiwi gold, twee handen spinazie en een laagje water. Een topper! Voor de rest werd er gezellig geborreld en gegeten met de fam. Een fijne zondag dus.

Maandag 27 augustus (9)

Lynn is back! De verhuizing zit erop, dus de zusjes zijn weer herenigd. De eerste gezamenlijke werkdag sinds een week kon niet beter beginnen dan bij de naamonthulling van ‘Skaga Venture’, het nieuwe Family Entertainment Center in Schagen. Hoe leuk dat wij daar contributor Christa tegenkwamen? Bijkletsen dus!

De rest van de week staat in het teken van veel afspraken. Een daarvan is voor een heel leuke, nieuwe campagne op De meiden van Noppen.nl. Waarschijnlijk kunnen we jullie volgende week een sneakpreview laten zien ;).  We spreken deze week ook nog een aantal leuke ondernemende vrouwen, waar jullie ook snel meer over lezen.  We zijn in ieder geval weer herenigd! Tot de volgende Photo Diary 🙂 -X- Britt en Lynn De meiden van Noppen