Tijd voor photo diary #19! Wij bieden jullie weer een kijkje achter de schermen. Lynn was deze week weer helemaal back in business na de verhuizing. De meiden van Noppen waren dus weer herenigd! Check hieronder wat we deze week weer hebben meegemaakt!

-X- Britt en Lynn

Woensdag 29 augustus (foto 1 & 2)

Britt begon lekker gezond deze dag. We begonnen deze ochtend daarna in Heerhugowaard, voor een hele leuke meeting… binnenkort mogen we verklappen waar dat voor was! Herkennen jullie de tekst? Kleine hint…

Donderdag 30 augustus (foto 3)

Vandaag was het officieel, Lynn haar huis is verkocht. En dat moest natuurlijk gevierd worden met tompoezen op kantoor! In de avond ging Lynn met haar vriend een hapje eten bij Restaurant ’t Ankertje in Kolhorn; aanrader!

Vrijdag 31 augustus (4)

Vrijdag begon de dag voor Lynn een beetje traag… Ze zit nu in een tijdelijk appartementje en dat is op het platteland. En dan heb je wel eens een tractor voor je neus 😉

Zaterdag 1 september (5 & 6)

Britt begon deze zaterdag erg goed. De wekker ging vroeg af, want er stond een ontbijtje op het programma! Britt staat bekend om haar ontbijtjes en dit keer mocht ze er eentje bezorgen bij een net getrouwd stel! Super leuk om cadeau te geven! Stuur ons gerust een berichtje als je meer wil weten! Britt ging ’s middags naar een event, daar lees je hier alles over.

Zondag 2 september (7 & 10)

Dit kon zomaar eens de laatste mooie zondag van de zomer zijn… en daar moet je van genieten! Lynn ging daarom met haar vriend lekker lunchen op het strand. Genieten!
In de middag ging Britt naar de Brocante markt in Schagen, even een kijkje nemen bij het optreden van haar schoonmoeder.

Maandag 3 september (8)

Een hoog ontbijt-gehalte deze week! 😉 Britt inspireerde haarzelf ook om de dag lekker te beginnen met een top ontbijtje. En wat is lekkerder dan rood fruit?!

Dinsdag 4 september (9)

Merken jullie ook dat het alweer een klein beetje donkerder wordt in de ochtend?! Bij Britt kan de lamp ’s morgens alweer aan! Even de eerste dingetjes doen op de computer, voordat ze naar kantoor rijdt.

Dat was hem weer voor deze week! See you next week!
-X- Britt en Lynn