De eerste pepernoten zijn weer in the pocket hoor! En dit was niet het enige hoogtepuntje van de afgelopen week. 😉 Wij geven jullie weer een kijkje achter de schermen. Britt is deze week een paar nachtjes naar Vlieland met haar vriend en Lynn nam een kijkje bij de bouw van haar nieuwe huis. Check hieronder wat we nog meer voor leuks hebben gedaan.

-X- Britt en Lynn

Donderdag 6 september (foto 1)

De ellende is weer begonnen… Lynn haalde broodjes voor tussen de middag en kwam alweer een heel rek met pepernoten tegen in de supermarkt. Ze kon het niet laten… tot genoegen van het hele kantoor!

Vrijdag 7 september (2)

Vrijdag reed Lynn aan het einde van de dag even langs haar nieuwe huis. Nou ja huis.. de begane grond is een feit! Nu is de eerste verdieping erop gelegd en kunnen ze door met die etage.

Zaterdag 8 september (3)

De drukte van de werkweek lag weer achter ons. Het was tijd voor een lekker borrelplankje! Dat is toch wel het ultieme weekendgevoel… al dat lekkers op een plank en een glas wijn!

Zondag 9 september (4)

Op zondag ging Lynn haar vriend & zwager aanmoedigen tijdens een mountainbike wedstrijd. Natuurlijk zijn er wat actiefoto’s gemaakt, kijk ‘m eens gaan! 😉

Maandag 10 september (5 en 6)

Maandag was Lynn alleen op kantoor, want Britt ging een paar nachtjes met haar vriend naar Vlieland. Vliebiza voor de yuppen onder ons 😉 Dus terwijl Lynn tussen de pompoenen liep voor een interview… liep Britt op het strand! Verschil moet er zijn!

Dinsdag 11 september (7 en 8)

Terwijl Lynn druk aan het werk is op kantoor, is Britt totaal aan het relaxen. Borrelen, rondjes fietsen en massages. Klinkt top toch? Ze had nog net tijd om een paar foto’s door te sturen voor de photo diary. Jaloers!

Dat was hem weer voor deze week! See you next week!
-X- Britt en Lynn