Eindelijk was het zo ver… De eerste interieur veranderingen op ons kantoor zijn doorgevoerd! Denk aan een blauw/geel tapijtje, oldschool (mega zware!) bureaus, ugly ladeblokken en vooral veel grijze betonblokken. Welkom in ons kantoor 😉 Maarrrr er is verbetering op komst! Want we zijn bezig om het op te knappen; beginnend met knappe stoelen. Check hieronder wat we nog meer voor leuks hebben gedaan!

-X- Britt en Lynn

Donderdag 20 september (foto 1)

Als je ons al wat langer volgt, dan weet je waarschijnlijk wel dat Lynn een nieuw huis aan het bouwen is met haar vriend. Handig zo’n aannemer als vriend 😉 De kavel ligt om de hoek bij ons kantoor, dus op de terugweg naar huis rijdt ze regelmatig even langs om de vorderingen te checken. De eerste verdiepingsvloer ligt er inmiddels op. Nu is het wachten op de wanden!

Vrijdag 21 september (Foto 2)

Zoals je bij foto 1 ziet, is het huis van Lynn nog niet echt bewoonbaar te noemen! Ze zit daarom met haar vriend + kat in een tijdelijk appartementje. Zoals je ziet kan kat Billy niet wachten om weer naar buiten te mogen! (Voorlopig moet ze nog even binnen blijven om aan de nieuwe woonruimte te wennen.)

Zaterdag 22 september (FOto 3)

Weekend! Heerlijk. ’s Morgens nog even de laatste dingetjes doen op kantoor en ’s middags was het toch echt tijd voor weekend. Op naar een feestje, uiteraard met een mooie bos bloemen!

Zondag 23 september (Foto 4)

Zondag is ook altijd zo een heerlijke dag, vinden jullie ook niet? Wij nemen het er dan altijd lekker van hoor. Lekker eten en drankjes doen met vrienden, topdag!

Maandag 24 september (Foto 5)

De dozen staan al twee weken in het kantoor, maar vandaag is het dus echt aan de hand; de nieuwe stoelen worden in elkaar gezet. En dat knapt een partijtje op! Nu zijn we nog op zoek naar nieuwe tafels, iemand een goed & betaalbaar idee? Het liefste zwart of wit!

Dinsdag 25 september (Foto 6)

Jullie weten dat we gek zijn op eten toch… Heb je wel eens een plaatpizza geprobeerd? Moet je echt even doen! Super makkelijk en echt lekker. Stuk lichter dan een pizza, maar dan wel met alle lekkere toppings! (Chicks Love Food hebben hele lekkere en makkelijke recepten!)

Dat was hem weer voor deze week! See you next week!


-X- Britt en Lynn