Een kijkje achter de schermen… Dat krijg je weer in deze photo diary van de afgelopen week. Zo bezochten we een fashion show, had Britt een vriendenuitje op zaterdag en werd ze afgelopen maandag 26 jaar! Reden voor een champie uiteraard ­čśë Bekijk hieronder onze avonturen van afgelopen week.┬á

-X- Britt en Lynn

Donderdag 27 september (Foto 1)

Dit was een leuke avond! We zijn donderdag naar de fashionshow van Huis van Schagen geweest. We hebben onszelf weer ontzettend lekker gemaakt met alle nieuwe winter- en herfstitems en uiteraard was onze moeder ook gezellig mee.

Vrijdag 28 september (Foto 2)

Ons weekend begon weer goed; Britt vierde alvast haar verjaardag voor de familie. En uiteraard was daar de geliefde borrelplank weer… genieten!

Zaterdag 29 september (Foto 3)

Britt en sport… als je ons een beetje kent weet┬á je dat dat niet een ontz├ęttend goede combi is, haha! ­čśë Maar zaterdag moest ze er aan geloven, er stond namelijk een actief Expeditie Robinson vriendenuitje op het programma. Met het uitzicht op foto 3 als cadeautje!

Zondag 30 september (Foto 4)

En jullie weten wat er komt na een borrelavondje… een zware zondag! Britt begon de dag daarom met een gezonde shake. Om het leed wat te verzachten! ­čśë

Maandag 1 oktober (Foto 5)

Britt was jarig! Ze werd 26 jaar. En dat betekende tompoezen van de bakker en een hele mooie bus bloemen van de buren op kantoor. Super lief!

Dinsdag 2 oktober (Foto 6 en 7)

Dinsdag stond er een leuke verrassing in de mail: we verkochten een borrelplank! Voor de geïnteresseerden; je vindt ze op Bol.com; klein en groot! Na het werk nam Lynn even een kijkje op de bouw van haar nieuwe huis. Er wordt druk gewerkt aan de eerste en tweede verdieping!

Woensdag 3 oktober (Foto 8)

Als we dit typen, is het nog woensdag. En vanmorgen hadden we zo een leuke afspraak, dat we die ook even wilden toevoegen in de photo diary van deze week. We hadden namelijk een sparringsessie met een hele leuke onderneemster. Zo leuk om te doen!

See you next week,
-X- Britt en Lynn
De meiden van Noppen