Whoah! We’re going to Ibiza! Afgelopen week stapten wij in het vliegtuig naar Ibiza.  Een meidentrip met onze moeder. Blijer kun je ons niet maken. Daarom deze week geen foto’s op kantoor of met laptop, maar zon (ehm..), wijn en gezelligheid. Wel iets minder foto’s dan je van ons bent gewend. Er komt namelijk snel een uitgebreide blog over Ibiza online. Kijk hieronder alvast met ons mee!

-X- Britt en Lynn

Donderdag 13 september (1&2)

Britt plakte vakantie achter vakantie. Iets met work hard, play harder ;-). Terwijl Britt de laatste dag op Vlieland met vriend spendeert, pakt Lynn haar koffer alvast in voor de trip naar Ibiza die vrijdag de 14e van start ging.

zaterdag 15 september (4)

Helaas heeft het behoorlijk geregend en gehageld. De prachtige natuur van het eiland was er erg blij mee ;-). Uiteraard lieten we ons niet gek maken en bezochten we zaterdagmiddag, toen de zon begon te schijnen, dé hippiemarkt van Ibiza. Een paradijs voor vrouwen. Alledrie scoorden we een gaaf tasje, waarvan er maar 1 bestaat. Bij een volgend bezoek nemen we drie koffers extra mee ;-). 

Zondag 16 september (3)

Een dag vol zon bij Benirrás Beach (tik maar in op Google, práchtige baai). Om 18.00 uur verzorgden de lokale hippies een trommelconcert, dat een uur voor zonsondergang helemaal los ging. Leuk om mee te maken!

Maandag 17 september (5)

De dag begon goed bij een fijne beachclub. Tot de regendruppels ervoor zorgde dat we onze ligbedjes moesten vertalen. Geeft niets! Dan gaan we toch lekker uitgebreid lunchen. Wij zijn de moeilijkste niet. Proost!

Dinsdag 18 september (6)

De laatste dag alweer. Contributor Kim wees ons op een geweldige beachclub op loopafstand van ons hotel. Als koninginnen streken we neer op een soort van boxspring bedjes mét bediening. De laatste dag was fijn. Heel fijn.

Binnenkort dus een uitgebreid verslag van ons tripje naar Ibiza met veel foto’s, onze ervaringen en tips. En nu? Aan  het werk. Zodat we snel terug kunnen gaan. Tot de volgende keer!