Nummer: #56: Groot denken, klein beginnen
Podcast: Master Your Mindset Podcast

Dat eerste, groot denken, daar ben ik gek op. Het kan mij niet groot genoeg zijn. Anderen schrikken daar weleens van. Ik schrok dáár soms weer van. Zo gek is dat toch niet? Ik heb soms juist moeite met dat tweede, klein beginnen. Het is natuurlijk ook lekker veilig om vooral te blijven brainstormen en dagdromen, maar daar schiet je uiteindelijk niet zoveel mee op. Aangezien het toverwoord toch elke keer weer ‘doen’ is, beluister ik deze podcast als ik:

1. even niet meer weet hoe ik mijn grote ideeën en doelen omzet in kleine acties of
2. als ik me onzeker en anders voel, omdat ik nu eenmaal graag groot denk.

Na het beluisteren heb ik mijn gedachten gereset en klaar om flink aan de slag te gaan!

Waarom ik graag leer van Michael Pilarczyk

Mijn favoriete podcast is toch echt wel die van Michael Pilarczyk. Je vindt hem onder: Master Your Mindset Podcast. Michael heeft succesvolle bedrijven opgebouwd, stond ooit iets van 2 miljoen in de min, maar kwam daarna nog sterker terug.

Hij laat mij inzien hoe ik belemmerende gedachten en blokkades kan omzetten in een positieve mindset. Dat laatste heb je nodig om een succes van jezelf te maken. Ik ben niet zo van het lanterfanten. Daarom leer ik maar al te graag van deze man en raad ik jou deze gratis (!) manier van leren heel graag aan.

Wat is een podcast?

Misschien vraag je je af wat een podcast is. Een podcast is een soort van radioprogramma op het internet. De meeste zijn gratis en je kunt er ontzettend veel van leren. Je kunt de app ‘Podcasts’ gratis downloaden. Op een iPhone is het een paarse app met een microfoon icoontje.

Zet jij ook wel eens een podcast op? Ik ben benieuwd!

-X- Britt

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.