De meiden van Noppen zijn allebei gek op mooie kleding. Mooie stoffen van goede kwaliteit die lang meegaan. Zo laten we de Primark bijvoorbeeld liever links liggen. In dat opzicht zijn we ook echt zussen en lijken we enorm op elkaar!

Het liefst gaan we een aantal keer in het jaar op pad om een aantal goede items te scoren. Zoals een goed zittende jeans, een mooie witte blouse en een fijne jurk. En niet te vergeten een hoge hak waar je lekker én lang op loopt. Een goed paar is goud waard!

Styled By

Fotografie door
Quinty Matakupan

Sanne en haar meiden van Huis van Schagen aan de Gedempte Gracht in Schagen begrijpen dat volkomen. Het is het ‘walhalla’ voor de vrouw die graag mooi, stijlvol en chique door het leven gaat. Ja, wij voelen ons hier thuis. En onze portemonnees ook! Want naast de iets hoger geprijsde items, is er ook genoeg te vinden voor als we aan het einde van ons geld een stukje maand over hebben gehouden… en toch stylish op het terras willen zitten! 😉

 Terras look

1

Chic & fris

Geef Lynn ijs en je hoort haar niet meer! Britt bestelde vast niet zonder reden een flinke coupe. De jurk van Britt (direct een test; wie is wie?!) zit heel fijn en bevat een onderjurk. Ideaal!

Lynn draagt bijna nooit zo’n felle blouse, maar is nu helemaal om. Kleurt perfect bij ons donkere haar. En de schoenen… Ja, daar kun je echt 24 uur op lopen. Daar waren we het snel over eens!

Een terrasje pakken en genieten van een borrel is toch wel een van onze favoriete bezigheden. Qua outfit wil je lekker comfortabel kunnen zitten, maar natuurlijk wil je er ook leuk uit zien.

Lynn draagt bijna nooit zo’n felle blouse, maar is nu helemaal om. Kleurt perfect bij ons donkere haar. De schoenen, ja, daar kun je echt 24 uur op lopen. Daar waren we het snel over eens.

Een terrasje pakken en genieten van een borrel is toch wel een van onze favoriete bezigheden. Qua outfit wil je lekker comfortabel kunnen zitten, maar het mag er ook leuk uit zien.

Terras look

2

Donkerblauw
& fel

Twee fijne, classy outfits. Helemaal in ons straatje met de kleur donkerblauw! De liefde voor blauw gaat zelfs onbewust zo ver dat wij (en zelfs onze moeder) bijna elke dag de kleur blauw dragen. Wij hadden zelf nooit de gele accessoires uitgekozen, maar hoe gaaf staat het bij de outfit?!
Wij zijn om!

“I like my money right where I can see it: hanging in my closet.” Carrie Bradshaw

In samenwerking met

Huis van Schagen

Huis van Bergen