De week van Miranda staat in het teken van de avondvierdaagse. En natuurlijk zorgt ze voor een goed gevulde maag!

Traditie

“Deze week is het in de gemeente Langedijk, waar ik woon, opnieuw tijd voor de avond4daagse. Sinds mijn jongens klein zijn, lopen wij de 4daagse met de hele familie. Voorheen kwamen de familieleden die mee liepen altijd bij ons eten. Om kwart voor zes vertrokken we naar het startpunt. Altijd een heel gezellige, maar ook drukke week.”

“Sinds vorig jaar zijn alle 3 de jongens van de basisschool af. Vorig jaar dacht ik dus met pijn in mijn hart dat ik voor de laatste keer mee zou lopen. Niets is minder waar. Ook dit jaar loop ik weer gezellig mee, maar dan met de kids van mijn zusje! En: ze komen lekker weer bij mij eten.”

“We hebben niet allemaal makkelijke eters zoals ik dat heb (daar voel ik me gezegend bij hoor), waardoor we vanavond sla van tante Mieppie eten. Oftewel: alle ingrediënten zitten in aparte bakjes, zodat iedereen kan pakken wat hij of zij lekker vindt. Daarbij komen aardappelkrokketjes en een heerlijke hamburger met gebakken ui voor degene die dat lekker vinden. Niemand hoeft dus met tegenzin te eten en we gaan allemaal met een goed gevulde maag naar de start!”

Miranda